A gépedet yamaha yp180-as blokkal szerelték. Az újabbakba már Piaggo blokokat tettek főleg, de ezeket a régebbieket még japán licensz alapján pakolták. A 250-es pl yp250-es yamaha blokk licensz, de a Minarelli gyártotta.
Ezen a fórumon még új vagyok, de mivel már hajtok egy ideje egy 250-es Madisont, így gondoltam csatlakozom a csapathoz.
Aprilia Leonardoról pattantam át, ez a mostani gép sokkalta jobb, nincsen para, lassan és gyorsan egyaránt megfelelő a gép viselkedése. Szóval eddig nem bántam meg. Egy két dolgot cserélnem kellett már (komplett hajtáslánc, fékek), de maga a blokk az egy örök dolog, amennyiben odafigyelnek rá.
Elég sok új és bontott alaktrészben tudok segíteni a blokkal kapcsolatban.
Jelenleg éppen sisaktartót és konzolt keresek, ezért amennyiben valaki tud ebben segíteni, azt megköszönöm.
Amúgy meg ezzel a motorral rendszám nélkül járni óriási rizikó, mert ha ne adj isten a sün megállít, akkor beadni azt, hogy csak 50-es, az igazi művészet Nem hiába van fenn annyi gép a használt oldalakon, mindenki csak szabadulni akar tőle, mert használni nem meri.
hali!
Segítségre lenne szükségem.
Most vettem egy Malaguti f12 phantom ot 2000 évj. vizes.
Az előző tulaj elméletileg nem használta, és lehet ki kéne takarítani, de én sajnos másra is gyanakszom.Gázadáskor gyorsulásnál nem mindig reagál a gázadásra és olyan mintha elengedném a gázt és egy kis idő után(2-3 mp) kap rá és akkor meg húz rendesen.Önindítőval nem akar indulni, és a berugás is hidegen általába 2-3 mire beindul.
Szerintetek fúrni kell, vagy az üzemanyagrendszert elég kitakarítani?
Segítsetek légyszi, köszi
HaLo.
nem tudjátok hogy az miért lehet hogy az f12-m nagyon eszi az olajat?Ja és szerintem gyári RMS hengerszett van benne és azzal mentem 20000-t úgyhogy eléggé ki lehet kopva és mit ajánlanátok fúrás vagy új henger?. mert szerintem nagyon ki lehet kopva és a dugó nem jár rendesen és mellette bekerül egy kis olaj is ? de nem biztos.válaszotokat előre is köszi
Sziasztok!
Nem használt horgászeszközeimet malaguti f12 v. minarelli alkatrészekre cserélném.
Ajánlatot privát üzenetbe várok:
keenets@indamail.hu
Minőségi horgászeszközökről lenne szó, nem gagyikról!
Szia!
Ez a dolog engem is érdekelne.Nem túl rég a fiam 10-es grizzly motorját 12-re cseréltem.Még a 10-es motorral öröm volt nézni a nagyobbal csak szenved nem megy,gyenge.Jó lenne valamit kitalálni.
Már átnéztem szinte mindent,egyszerűen gyenge.
Fogjunk össze valahogy és találjunk ki valamit. Üdv
csáó
nekem szükségem lenne egy pár dologra: km meghajtó, indexek, sisaktartó zár és légszűrő ha van vmid akk írd meg nekem email-be a szekely.sandor91@freemail.hu - ra
helló.tegnap cseréltem el az én motorom egy malaguti grizzly 12-re.minden jól működik rajta nemrég volt felújítva.De sebességre kicsit kevés.Nincs valami ötletetek hogy lehetne 1 kicsit dobni rajta,ha lehet kb árakkal ajánljatok hogy tudjam hogy mennyibe kerülne:D...Köszi
Sziasztok
Érdekelne f12-höz pár dolog, ha valakinek van alábbi terméke akk légyszíves jelezze nekem a szekely.sandor91@freemail.hu címen.
Amire szükségem lenne: -km meghajtó
-indexek
-gyári légszűrő
Malaguti F12 100cm -hez szükségem lenne főtengelyre
szerelőm 2-3 helyen már próbált keresni eddig sikertelenül.
Bontott, használt jó állapotút keresek köszönöm
hali
enm tudjátok h ha nekem 85 a végsebességem (a régi hengerrel)és olyan 70-nél kezd el hörögni akkor hánnyal mennyek utazón?Mert
eddig 50-el mentem..
válaszokat előre köszi
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
F12 kerék csapágy számát és méretét szeretném megtudni.
A hátsó keréknél lévő is érdekelne.
Előre is köszi ha valaki segít!
Üdv.: Keenets
A gépedet yamaha yp180-as blokkal szerelték. Az újabbakba már Piaggo blokokat tettek főleg, de ezeket a régebbieket még japán licensz alapján pakolták. A 250-es pl yp250-es yamaha blokk licensz, de a Minarelli gyártotta.