Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva
hengerburkolatostól 1500ftért adom
képet mellékeltem róla!
Újonnan 1500 ft.Egy használtért adok 1000 ft plusz postaköltség.Az hogy komplett mit takar? Dobj már fel képet róla ? Ha megfelel 1000 adok érte plusz álom a postán ha neked így jó már most kezdheted csomagolni.
nekem kompletten van burkolat 1500ba
utalás esetén 2500be megkapod a cuccot.
Sziasztok!Van egy -két dolgom malaguti f12-re!Ha valakit érdekelnének a cuccok írjon!
minden információt megtalálsz az oldalon.
A postaköltség magyarországon belül minden esetben 1100.-Ft+400.-Ft utánvét.
Körülbelül mennyi nálatok a postaköltség ? Mert a burkolat 1500 és a postaköltség ?
KÖszi ! Halottam ha nincs burkolat a ventilátoron a hűtés sem a legjobb így nem tudom használni.Ha van szólj!
Üdv tettestársak!
Dec. 12-től vagyok Malaguti tulaj. Egy '94-es MGX 50-est vettem, és csak annyi a poblémám vele, hogy mintha nem is létezne. A Malaguti olasz honlapja sem említi meg, leírást, dokumentációt, adatokat sehol nem találok. Beírom a keresőbe, és szinte csak a hirdetéseket meg a "yutubi" videokat találom. Akitől vettem rendes csóka, mert bármikor felhívhatom, mailezünk, át is gurulhatok hozzá ha valami gondom-kérdésem van, de már ő is kézből vette, mindent nem tudhat. Szóval ha valakinek ilyen mocija van, köszönettel várok minden észrevételt, véleményt, adatokat, leírást.
Széles Utat!
Fekvő.F12-be nem raktak állóhengerest. Szerintem nekem van burok,holnap estére megmondom biztosra.
Neked nincs ventilátor burkolatod ?
50 es f 12 esben álló vagy fekvő minarelli blokk van ?
vízhűtéses, szóval nincs
Van hűtő ventilátor burkolatod ? F 15 ős blokkról vajon paszol az f 12 ese ? Ha van dobj már fel pár képet a burkolatról mert érdekel !
F15 bontás! sokminden van még... írjatok
nekem van gyári kipum katalizátoros... ha érdekel vegyél fel msn-re
Malaguti f 12 ventilátor burkolatot keresek ! Ha van valakinek kérem jelezze és tegyen fel róla 1-2 képet.KÖszi
Hát...ennek mitogeri a nagy bolondja!
Nekem tökéletes lenne a gyári is, csak ne kipu nélkül járjon, mert tönkreteszi a hengert... Nem kell, hogy egy ilyen kis pöcsköszörű menjen 100-at, ennek a motornak amúgy se az lesz a lényege. :)
Van minden,30ért elviheted a komplett fekete színű donor motort ami motorhibás.Alku nincs.Erdőkertes.
CICEGER! JANIJANI! MITOGERI! Van egy rst50-es mocim dugattyú hibával. Jelenleg egy malossi henger van rajta, átmérője 45,7 amit nem tudok beszerezni. Milyen hengerszettet lehet feltenni a morini blokkra? Lehet 70-es is. Előre is köszönöm!
Azt elhiszem!
De gyári kiput nem kapnál annyiért,nemhogy egy gianellit!
Mondjuk 2-3000 barátságosabban hangzott volna. :)
Mennyiért szerettél volna kiput venni rá?
Köszönöm a gyors válaszod. Sejtettem, hogy ilyesmi árban lesz, de azt hiszem egyenlőre kap valami szoci kipufogót, aztán idővel hangolok rá valami hatékonyat, mert nincs rá ennyim, és ez egy huszadrangú projektem lenne.
(Pár éve vettem ezt a blokkot kábelköteggel, gyújtással, karbival 4000-ért, mert működésképtelen volt, mint kiderült csak egy hengertalptömítés kell neki másik, és most azon gondolkozom, hogy tudok egy meggyűrt csepel vázat, picit kilakatolom, rendbeteszem, itt-ott megszabdalom, és ezt meg belerakom, és egy igényes choppert csinálok belőle)