Nézd meg nem lettek-e 'kockák' a görgők a variátorban. Ha nem,adj neki picit több üzemanyagot! Szerintem valami ilyesmi lesz. Ja,és ez tök ingyen volt!
sziasztok. van egy 99es vizes malaguti f12-em. eddig egesz jol ment de osszel elkezdte h 60ig huz befullad majd 70tol kezd huzni megint. szerintetek mi lehet a gond. szervizes azt momdta h 10rugos dolog de nem momdja meg mi. szerintem csak le akar huzni. udv
Egy kis segítséget kérek tavaly nyáron volt utóljára beinditva egy f10 most meg nem akar indulni mit nézzünk át rajta, szikra van de nem meggyőző . (pontosan milyen gyertyát használtok bele és a előgyújtás el tud állítodni ?) még csak pöffenni sem akar....
HELP
köszi
Malaguti fifty 2db 80ért elvihető,csak a pirosra ennyit költöttem ...Amíg meg nem gondolom magam és inkább a robogót adom el.
Mindkettő vízhűtésű.
A régi piros színű 80as pollini,motor jó (felújítás óta 1000km.-t ment)csak az úszó felakadt,kuplung csúszik,lánc elszakadt,fék folyik a fékkarnál.
A másik újabb verzió,donornak vettem de ha meggenerálozod a motort már száguldhatsz vele.
Alku nincs,egyenként a régit adom 70ért és a újabb donort 35ért.
Csere nem érdekel,van motorom amivel járhatok.
06203228817 Imre
Megkérhetnék valakit akinek Malaguti f 12 ese van léghűtéses hogy csináljon pár képet ? Fénykép kéne a turbó hűtő ventilátor burkolatáról meg a légszűrő házról ! Mert ahogy nézem az enyémen a ventilátorroll hiányzik a burkolat plusz kicsivel előrébbről látom a hengert is onnan mi hiányzik ? Töltök fel képet aki tudja miket kell megvennem oda az kérem irjon.Az enyém elől hátul tárcsa fékes de léghűtéses 50 es létezik ilyen ? Mert úgy hallotam amelyik hátul is tárcsás az már vízhűtéses.
Hello!
Az hülyeség h a lámpa gyárilag szar
Csak elég erős izzó kell bele és kész.Bármelyik motoros boltban kisegítenek ezügyben. Az enyém pl tökéletesen világít semmi gondom vele.
Malaguti fifty 2db 80ért elvihető,csak a pirosra ennyit költöttem ...
Mindkettő vizes.
A régi piros színű 80as pollini,motor jó csak az úszó felakadt,kuplung csúszik,lánc elszakadt,fék folyik a fékkarnál.
A másik újabb verzió,donornak vettem de ha meggenerálozod a motort már száguldhatsz vele.
Alku nincs,egyenként a régit adom 70ért és a újabb donort 35ért.
Csere nem érdekel,van motorom amivel járhatok.
06203228817 Imre
Hát az elég siralmas,de majd csinálok fotót.Nem véletlenül írtam az időt,egyszer hirtelen nekiálltam,de 2 délután alatt rájöttem,hogy ebből így nem lesz váz Elképzelésem már van az ÚJ vázhoz,ötletem nincs hogyan lehetne igazán pontosra csinálni.Az sem lenne baj,ha a villaszög állítható lenne. Eddig kb ennyit foglalkoztam vele a blokk rendbetételén kívül.Az meg nem látszik,mert heteket töltött egy autófényező havernál,ott meg tiszta festékpor lett minden
Cserébe ilyennel szórakoztam:
Én inkább az olajpumpára rámenő és az onnan elmenő csöveket kötném szembe egymással,hagy forogjon ott az olaj. Karbin meg ledugózni a likot! Benzinnel nem tom mit csinálna a szivattyú
DRZ terepen állat szerintem,bár lehetne könnyebb,közúton hurkalé. Vagy a végsebesség (meg az utazó)kicsi,ha rövid az áttétel,vagy szarul gyorsul ha hosszú. De azért szeretem
Azért a DRZ sem kispálya, igaz?:)
Még egy gyors kérdésemlenne.
Mivan akkor, ha nem kötöm ki a különolyajzást, mert nincs kedvem vele szórakozni, hanem az olajtartályba is keveréket teszek.
Ugye akkor a pumpa sem sül be.
Szerinted?
Üdv!
Keresek használt de müködő termostátott !
malaguti f-12 50ccm vizes XD
elérhetőség temfor@freemail.hu msn v email