Immár jó pár száz kilómétert mentem a Kymco Agility City 150-es gépemmel!
Eddig semmi gond nem volt vele,kivéve,hogy kuplung pofákat cseréltem rajta mert induláskor csúszott kicsit!
Most viszont olyat vettem észre,hogy 80 felett olyan hangos zizegő hangot hallog ami idegesít,mert nem tudom mi a fa....sz lehet!
Valami féle rezonanciás dologra gyanakszom,de nem tudom mitől lehet és honnan jön a hang! Az az érdekes,hogy 80-ig semmi,aztán felette meg hallom rendesen!
Szerintetek?
Sziasztok!kb egy hete van egy kymco xciting 250r robogom 2005 ös 28880 km rel.Egy problémám van hogy nem tudok rola semmit.Hofehér gyönyörü állapotban pöc röff.Csak azért érdeklődöm mrt még sosem volt ilyen nagyrobogóm.köszi a válaszokat
Igazából csak a lábain és a fülein nyírtam le a szőrét. A lábán már akkora volt, hogy minden beleragadt ha vizes volt reggelente, a fülére meg már folyamatosan rálépett a hosszú szőrzete miatt.
Immár jó pár száz kilómétert mentem a Kymco Agility City 150-es gépemmel!
Eddig semmi gond nem volt vele,kivéve,hogy kuplung pofákat cseréltem rajta mert induláskor csúszott kicsit!
Most viszont olyat vettem észre,hogy 80 felett olyan hangos zizegő hangot hallog ami idegesít,mert nem tudom mi a fa....sz lehet!
Valami féle rezonanciás dologra gyanakszom,de nem tudom mitől lehet és honnan jön a hang! Az az érdekes,hogy 80-ig semmi,aztán felette meg hallom rendesen!
Szerintetek?