Ma szovjet típusú légkondi volt, ablak lehúz és faággal kitámaszt plusz a kis autós ventilátor felpörget illetve még ajtó kinyit, a menetszélről majd elfelejtkeztem.
Szia!
Pipa-trafó- CDI -impulzusadó-(nagyfesz-ha tekercses) ellenőrzése.Vagyis látatlanban minden amitől függ a szikra.Egyelőre nem tudok többet segiteni-majd apránként haladj visszafelé a gyertyától.
ugyan ez a gondom nekemis , nekem ugy kezdödöt hogy elöször meg gyengült a szikra , vetem uj gyertyát aval nehezen beindult de melegvolt akor pöcre indult de most már semi nics szikrám :(
Hát ilyen nincs! Kereshetek tűzkarikát máshol, mert nem tudnak ekkora méretben küldeni mint az robogómra való. Egyedül itt találta, de most hozassak egy ilyen vacakot még plusz posta költséggel?
Az a fesz.mérő milyen méretű kb és milyen árban van?
Nekem a people digitális órája szétt van folyva és azon gondolkoztam ha van olyan méretű is és nem túl drága befaragnék a helyére egyet.
Akkor próbáld meg a cserét.
A kis dió szabályzója vszinű azért is emel fordulaton kicsit feljebb,mert a tekercseinek teljesitménye kevesebb mint a Tiéd,s igy a szabályzója is arra van méretezve.
OK.Mérd meg őket-ha találsz majd.Egy 1 kohmos ellenálláson keresztüld köss rá mondjuk 9 Voltot és mérd meg a zeneren mennyi fesz esik.Így tudsz viszonyitani-sokszor fél volt eltérések is vannak.Ha lehet fél wattos legyen. http://www.bsselektronika.hu/r...
Szia.A világitási feszültség jó,az akkutöltőfesz kicsit magas-de ha nem jársz állandóan üveghangon vele,akkor elmegy.Az átalakitottat nem tudod legalább egy fél voltal feljebb pöckölni?-milyen zéner van benn?
Az elmúlt kb másfél hétben kipróbáltam egy rakás fesz szabályzót,mivel direkt people-t nem tud rendelni a motoros bolt ahova járok.kaptam dink-től kezdve elég sok mindent.A legutolsó egy dio af18 lett valami taiwani cucc.
a világitás feszültségemet 13-13,8-on tartja. A töltés közép fordulaton 14,4V ha már szinte üvegen jár akkor eléri a 15V-ot.
Szerintetek maradhat ez benne,vagy tönkrevágja az akkut és inkább tegyem vissza az átépitettet amivel 13,2V a max?
Asszem ezen a motoromon csak én igazodok már el ebben az életben,a másik marad alapváltozat a városi közlekedésre.
Elkészült a szivargyujtóaljzat beépítési projek is. Nagyjából kész minden.
- Teljes világítási rendszer és egyenáramu kör átalakítva-minden akkufeszről megy,még a szivató is.
- Riasztó beépítve,dőlésszögérzékelővel működik,külön sziréna beszerelve-relés öntartó kapcsolással megoldva-a vészvillogó kapcsoló aktiválja kivett gyujtáskulcsnál.Tehát csak az oldaltámaszra döntött helyzetben nem jelez,ugy állitottam be.
Akkufeszkijelző négyszinű LED jobboldalon a KM óra mellett(13v-ig piros,13-13.5 V-ig sárga,13.5 V-tól 15 V-ig zöld,15 V felett sötét!).
- Akkufeszmérő digitális a KM óra mellett balra-kék szinű.
- Szivargyujtó aljzat a gyujtáskapcsolóval ellentétes oldalra szimmetrikusan beszerelve-természetesen tűzős biztosítékfoglalattal megoldva a védelmek-2 db.
- LEDes hátsóvilágítás és féklámpa egybekombinálva.
Ma szovjet típusú légkondi volt, ablak lehúz és faággal kitámaszt plusz a kis autós ventilátor felpörget illetve még ajtó kinyit, a menetszélről majd elfelejtkeztem.
Nekem gyújtótrafót kellett cserélni, ugyanilyen jelenség után.
Pipa-trafó- CDI -impulzusadó-(nagyfesz-ha tekercses) ellenőrzése.Vagyis látatlanban minden amitől függ a szikra.Egyelőre nem tudok többet segiteni-majd apránként haladj visszafelé a gyertyától.
Hát ilyen nincs!
kipufogó tömítés
Nekem a people digitális órája szétt van folyva és azon gondolkoztam ha van olyan méretű is és nem túl drága befaragnék a helyére egyet.
A kis dió szabályzója vszinű azért is emel fordulaton kicsit feljebb,mert a tekercseinek teljesitménye kevesebb mint a Tiéd,s igy a szabályzója is arra van méretezve.
A mostani ami benne van ha jól emlékszek 1 Wattos.
http://www.bsselektronika.hu/r...
Vagy éppen motorozik.
Az elmúlt kb másfél hétben kipróbáltam egy rakás fesz szabályzót,mivel direkt people-t nem tud rendelni a motoros bolt ahova járok.kaptam dink-től kezdve elég sok mindent.A legutolsó egy dio af18 lett valami taiwani cucc.
a világitás feszültségemet 13-13,8-on tartja. A töltés közép fordulaton 14,4V ha már szinte üvegen jár akkor eléri a 15V-ot.
Szerintetek maradhat ez benne,vagy tönkrevágja az akkut és inkább tegyem vissza az átépitettet amivel 13,2V a max?
Elkészült a szivargyujtóaljzat beépítési projek is.
- Teljes világítási rendszer és egyenáramu kör átalakítva-minden akkufeszről megy,még a szivató is.
- Riasztó beépítve,dőlésszögérzékelővel működik,külön sziréna beszerelve-relés öntartó kapcsolással megoldva-a vészvillogó kapcsoló aktiválja kivett gyujtáskulcsnál.Tehát csak az oldaltámaszra döntött helyzetben nem jelez,ugy állitottam be.
Akkufeszkijelző négyszinű
- Akkufeszmérő digitális a KM óra mellett balra-kék szinű.
- Szivargyujtó aljzat a gyujtáskapcsolóval ellentétes oldalra szimmetrikusan beszerelve-természetesen tűzős biztosítékfoglalattal megoldva a védelmek-2 db.
- LEDes hátsóvilágítás és féklámpa egybekombinálva.