Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Hétvégén kint leszünk a Tokod melletti buckákon
Akinek van kedve(Zoozee,Kiscsuka...)látogasson ki hozzánk!Sültszalonna és rövidital lesz minden mennyiségben
túra,utca
Mire akarod használni?
Üdv. Motorvásárlás előtt állok, KTM LC4 640, illetve a Yamaha XT660X jött szóba. Nos mivel ez KTM fórum gondolom nem yamaha mellé rakjátok a voksot, de azért kíváncsi vagyok, milyen véleménnyel vagytok a 2 motorról. Szóóóval.. kérlek írjatok róla/róluk amit tudtok :)
Valószínűleg azért van így, mert pont nem érdekel, hogy mit küzdesz, és kivel...
Kb egy éve volt...
Láttam nálad egy ilyen
rajszámtáblát.érdekelne.
Beszállsz? Ezer éve nem kötözködtünk egymással!
Anya-Apa-Anya-Apa-Anya-Apa-Anya-Apa-Anya-Apa-Anya-Apa-Anya-Apaaaaaaaaaa
aaa...kezdődik a szájkarate...
Apa azért mert csináltam normális fotókat a motorról nem jelenti azt, hogy nem motorozom vele! Szóval azért előbb gondold át kinek, mit szólsz be!
akkor gazdagabb vagyok egy csörgövel majd ha lesz gyerek, már ezzel is sporoltam
Megkaptam, köszi! Factory micsoda?
Jó napot
ÁÁááá, hogyne lenne előfeszítve,de a rugó zöröghet.A túl előfeszített meg semmit nem ér Ha neki meg úgy a jó,akkor állítgassa el ,végül is azért van
A gyerek csörgője lehet beleesett Ki tudja Jó fületek van van aki még a motor csörgését sem veszi észre
eljutott hozzád a cucc? mennyiért válnál meg a factory rajtszám tábládtól?
Ha nincs terhelés alatt, akkor a rugó 'csörög' benne, mert nincs előfeszítve...szerintem...
hello ember, vicc vot...

és nem neked szolt személy szerint hanem az oldalon lévő sok körbejáros videos, fotozkodos sok műmajomnak, nehogy magadra vedd nem neked szántam
hát ne haragudj ronis,de nem tudom te hol láttál eddig olyan fotókat ahol én virágágyás előtt a csilli-villi motort fotózom,vagy épp ott köpetem....én is szeretem ha tiszta a gép,de nem arra használom amire egyre többen..hanem igen is rendeltetésszerűen,látod az exc-vel eddig csak endurozni voltam,meg egy endurocross erőfelmérőn... lehet nem is nekem céloztak,csak így válaszoltál,de na... ezt inkább majd yahzee cimbidnek...
a teleszkóp meg kivételesen kint van az sx-ből és mivel arrébb pakoltam,meg is mozdult és akkor mozgattam, meg,hogy megnézzem ki van-e kopva a csúszópersely,lóg-e,stb
ha valakinek törik v szakad van:
EXC hütők csövekkel kompletten
EXC villabefogók
SX komplett légszűrőház
EXc kormánybefogó
SX 250 2T tank
EXC 2006 komplett váz
EXC 2T gyujtáselektronika 2006
EXC 2006 os hátsó lengővilla 2T
Brembo fékek elsők-hátsók kompletten
EXC 250 2T 2006 os blokk hibátlan
kormányok