Üdv mindenkinek!
Hétvégén kint leszünk a Tokod melletti buckákon
Akinek van kedve(Zoozee,Kiscsuka...)látogasson ki hozzánk!Sültszalonna és rövidital lesz minden mennyiségben
Üdv. Motorvásárlás előtt állok, KTM LC4 640, illetve a Yamaha XT660X jött szóba. Nos mivel ez KTM fórum gondolom nem yamaha mellé rakjátok a voksot, de azért kíváncsi vagyok, milyen véleménnyel vagytok a 2 motorról. Szóóóval.. kérlek írjatok róla/róluk amit tudtok :)
hát ne haragudj ronis,de nem tudom te hol láttál eddig olyan fotókat ahol én virágágyás előtt a csilli-villi motort fotózom,vagy épp ott köpetem....én is szeretem ha tiszta a gép,de nem arra használom amire egyre többen..hanem igen is rendeltetésszerűen,látod az exc-vel eddig csak endurozni voltam,meg egy endurocross erőfelmérőn... lehet nem is nekem céloztak,csak így válaszoltál,de na... ezt inkább majd yahzee cimbidnek...
a teleszkóp meg kivételesen kint van az sx-ből és mivel arrébb pakoltam,meg is mozdult és akkor mozgattam, meg,hogy megnézzem ki van-e kopva a csúszópersely,lóg-e,stb
Hétvégén kint leszünk a Tokod melletti buckákon
Akinek van kedve(Zoozee,Kiscsuka...)látogasson ki hozzánk!Sültszalonna és rövidital lesz minden mennyiségben