Sziasztok!
Kérdésem lenne. Akitől vettem a motort (sxc 625),azt mondta,hogy csakis dekompresszorral önindítózzam,mikor indítom,mert leégeti az önindítót. Ez szerintetek így igaz,vagy marhaság az egész?
ti mit rázogatjátok a telokat, hello. nem arra valo
tessék szépen lemosni a motorral együtt, rakni szép matrica garniturát és huzzatok kifelé fotozkodni valami virág ágyás elé...
vagy nagyobb siker a körbe járos video, ha alapjáraton pötyög pár gázfröcsel akkor bomba siker
ezt már ugy hivják : - Motorozás a Legfelsőbb Szinteken !
Nekem van 2 db SM sárvédőm.
Egy fekete, és egy narancs.
Heti 4x jár autónk Pakson.
Elküldöm, megnézed, ha tetszik megveszed, ha nem visszaküldöd.
Keress, ha érdekel.
Edzés közben becsúsztam a fák közé, egy fa megütötte a balos hűtőmet. Kipattant a helyéről, és annyit mozdult hátra, hogy 2 vízcsövem is kiszakadt. Láttál már ilyet?
Nekem van egy ilyen km órám, 25000ft az ára.
hibátlan szinte ujj.
Ha érdekel írj,vagy hívj:0630 286 4774
Kérdésem lenne. Akitől vettem a motort (sxc 625),azt mondta,hogy csakis dekompresszorral önindítózzam,mikor indítom,mert leégeti az önindítót. Ez szerintetek így igaz,vagy marhaság az egész?
tessék szépen lemosni a motorral együtt, rakni szép matrica garniturát és huzzatok kifelé fotozkodni valami virág ágyás elé...
vagy nagyobb siker a körbe járos video, ha alapjáraton pötyög pár gázfröcsel akkor bomba siker
ezt már ugy hivják : - Motorozás a Legfelsőbb Szinteken !
ha megrázom az enyém abből is jön hasonló hang...
Egy fekete, és egy narancs.
Heti 4x jár autónk Pakson.
Elküldöm, megnézed, ha tetszik megveszed, ha nem visszaküldöd.
Keress, ha érdekel.
Keresek ilyen KM órát, vagy csak a házát ill. a felső lecsavarozható plexijét:
a bal teloszáram tetejébe, ha megrázom a kormányt.. olyan mintha valami rudazat csörögne, mi lehet az? bevagyok fosva
Érdeklődnek KTM lc4 1990-2000 közötti évjáratokkal kapcsolatos dolgokról. Ha van vagy volt valakinek megköszönném ha jelezne.
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem a 300 exc-n ott volt a hengerfej fogato csavar, oda támasztottam a rezo védőt savállo lapos anyagal.
nem szabad edzeni...mindíg versenyezni kell..
ja láttam pár csunyaságot én is ...
amugy a megoldás a 4t-n egy hátra felé kitámasztott hűtő merevitő.
szerintem 4t-n kötelező
Edzés közben becsúsztam a fák közé, egy fa megütötte a balos hűtőmet. Kipattant a helyéről, és annyit mozdult hátra, hogy 2 vízcsövem is kiszakadt. Láttál már ilyet?