Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ronis, mi a telszámod? Kérdeznék valamit...
hivj fel ha érdekel
pont délután beszéltem vele, mondta hogy eladta a 300 exc-t, és vett egy majdnem új Gasgas ec 300-at..
Most nincs csak 19 es cross de van pár cuccom 450 EXC hez hivj fel ha érdekel valami
G-Style! 450 exc hátsó kerék nincs véletlen? 18"
Előfordulhat...
Persze,a marsra! De csak oda. Lehet hogy ki sem tűnnél ott a többi marslakó közül!
Zsííííír...ha lesz űrhajód viszel egy kört?!
Akkor én meg tudok űrhajót vezetni! Mert látni már láttam,de még nem használtam!
Nekem is volt 3 centi,de kivetették velem!Csak 1,5 centi van mostmár. Ja,186 centi vagyok.
Üdv Kötömösök. Ki mit tud arrol a dologrol,hogy lehet e gyári kiegészitöként 2007-es 300 exc-hez kiegyenlitö tartály szettet kapni,venni?
Láttam már...de még nem használtam.
Honnan tudod hogy siratón jól viselkedik? Nem is láttál még igazi siratót!
Kitartás,menni fog az! Az auneres Ákos is akkora,hogy kivont kardal szaladgál a szőnyeg alatt,de nem ügyetlen!
Másnak is ment, Neked miért ne menne?
Csak egyre vigyázz: fertőzőbb mint a drog vagy a sportmotorok !
Sziasztok! 8gigás micro SDHC kártya eladó 3200/ft/db...ha valakit érdekel nyugodtan írjon! Köszi
Én gyártattam magamnak 25mm-eset (187vok), rohadt kényelmes azóta a motor ülve, állva. Kanyarban és siratón egyaránt jól viselkedik, valamint krosszpályán is könnyebben tudtam a motort a levegőben kezelni. De mindenkinek más a jó. Aluból van, 2csavar fogja fel, egyik hernyócsavar a villahídba, a másik meg a standard csavar. Nem hajlik, görbül meg ilyenek és 3000ft volt gépműhelyben anyaggal együtt.
üdv!az exc 250 2007es hátsó lengővillát mennyiért dobod?illetve a hátsó gátlót?irj üdv
Nekem kell az a 2centis kormánymagasító az EXC-re!185Cm vagyok és sokat állok a motoron.Így sokkal kényelmesebb és siratón nem vettem észre a különbséget.Na meg az a 2centi pont annyi mintha egy magasabb ívü cross kormány lenne az EXC-n.Veszek is majd egy olyat magasító helyett
ott a pont,

szerintem sem kell kormánymagasito, aztán a felfelékben meg ugy ágaskodik a motor mint egy csopper..

és megy a hajigálosdi.
Nekem állva kényelmesebb volt a 20 mm-s emeléssel (pedig csak 180 cm vagyok), viszont azzal tényleg olyan érzés volt kanyarodni mintha chopperrel mennék, úgyhogy inkább eladtam...
Nem is kell az neked, hidd el...
akkor legyen 20as
nem tudom, nem értek hozzá, még nem volt kormánymagassitom
És van kivel motoroznod?
173 cm, és 3 centi kormánymagasító? Choppert építesz? Én 190 vagyok, de nekem sincs ennyi magasítás...