úgy néz ki elviszik a labancot, így darabokban 350 körül nem szopok vele tovább.. valami vállalkozó szellemű tajparasztulbeszélő autószerelő ráharapott
Sziasztok!
Vettem egy '05-ös SXC 625-öt,és az ügyben érdeklődnék,hogy jelenleg 16-42 áttétel van fent,de ez borzasztó hosszú,megy vagy 175-öt végre. Azt szeretném elérni,hogy ne menjen csak 150-160-at végre (végtére is terepre vettem),egyszóval megrövidítsem az áttételt. Előre elég,ha változtatom a 16-ost egy 13-14-es fogaskerékre? Mennyiben változna? Okítsatok,ha tudtok! A válaszotokat előre is köszönöm!
Én versenyzésre használtam, és meg voltam elégedve vele. 3 eset van: a tára kopik, és van fékhatás; a betét kopik és van fékhatás,; nem kopik egyik sem, de nincs is fékhatás
vagy rakjon fel egy nagyobbat hátra...mondjuk 48 -ast de ahhoz már hosszítani kell majd a láncán így ajánlani se mertem...
amúgy ha elöl cseréled a lánckereket ne sokat módosíts eccerre ...csak egy max két fogat ...
Vettem egy '05-ös SXC 625-öt,és az ügyben érdeklődnék,hogy jelenleg 16-42 áttétel van fent,de ez borzasztó hosszú,megy vagy 175-öt végre. Azt szeretném elérni,hogy ne menjen csak 150-160-at végre (végtére is terepre vettem),egyszóval megrövidítsem az áttételt. Előre elég,ha változtatom a 16-ost egy 13-14-es fogaskerékre? Mennyiben változna? Okítsatok,ha tudtok! A válaszotokat előre is köszönöm!
eladók a képen látható pólók!
akit érdekel írjon v. hívjon! készlet erejéig
06205879882