Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy kivág a lengővillából
ja azért írtam, hogy nehogy a 13- massal kezdjen... bár az ő esetében csak 2.6 fognak számít az a négy

vagy rakjon fel egy nagyobbat hátra...mondjuk 48 -ast de ahhoz már hosszítani kell majd a láncán így ajánlani se mertem...
vannak még mazochisták
az jól hangzik
Elöl egy fog az annyit tesz, mint hátul 4. Egyből két fogat módosítani elöl az kemény...
úgy néz ki elviszik a labancot, így darabokban 350 körül nem szopok vele tovább.. valami vállalkozó szellemű tajparasztulbeszélő autószerelő ráharapott
mit kínlódsz ilyen civlizációs csecsebecsékkel a motorodon...
L-es hondás mennyi? lehet ezt nem itt kéne beszélnünk
terepre sxc 625 az szép...

amúgy ha elöl cseréled a lánckereket ne sokat módosíts eccerre ...csak egy max két fogat ...
Sziasztok!
Vettem egy '05-ös SXC 625-öt,és az ügyben érdeklődnék,hogy jelenleg 16-42 áttétel van fent,de ez borzasztó hosszú,megy vagy 175-öt végre. Azt szeretném elérni,hogy ne menjen csak 150-160-at végre (végtére is terepre vettem),egyszóval megrövidítsem az áttételt. Előre elég,ha változtatom a 16-ost egy 13-14-es fogaskerékre? Mennyiben változna? Okítsatok,ha tudtok! A válaszotokat előre is köszönöm!
4 eset egyben a legjobb ..mindkettő kopik és kurvajó a fékhatás

Én versenyzésre használtam, és meg voltam elégedve vele. 3 eset van: a tára kopik, és van fékhatás; a betét kopik és van fékhatás,; nem kopik egyik sem, de nincs is fékhatás
És vélemény róla? Tárcsát nem zabálja?
Igen, én használtam már.
sziasztok!
eladók a képen látható pólók!
akit érdekel írjon v. hívjon! készlet erejéig

06205879882
én használtam nekem nem tetszett, hátra elmegy, mondjuk hátul majdnem mindegy mi van.
Szevasztok! Van egy eladó ilyenem.Ha valakit érdekel ...
Heló! Valaki használt már Gold-Fren S33 betétet?
Köszöntem.