Udv mindenkinek ...Lenne egy kérdésem. Ma épp állítottam a ktm-m váltókarját és azt vettem észre hogy van egy kis holtjátéka ki-be a váltókar tengelyének. Ez nektek is igy van vagy nalam van a hiba ?
Ja ez már megvan, össze is van rakva. Csak a lánchosszt nem találtam még ki, mert 112vel nagyon elöl van a kerék (az állítási lehetőség legelején) 114nél meg kb középen. Ha 112re teszem, akkor ez a legrövidebb állítási lehetőség, 114nél meg még mindig ki tudok venni 2szemet, ha nyúlna... ezért kérdeztem.
a helyzet az ,hogy adja magát a dolog....szóval erre a kérdésre az tud válaszolni aki a motor mellett áll...
egyszerű amúgy ..felszereled a lánckerekeket ..előretekered a feszítőket ...előrelököd a kereket...tengelyt befordítod rövidre....és ráteszed a láncot...és innen már adja magát...szétnyomod a feleslegeset az első patentszemes végre persze ..és bele patentszem és megfeszít és kész...10 perc kb...
Hello
nincsen fekete idom egy volt fekete tankkal de elvitték most 1 450 es sárga gyári tankom van meg 1db 250 2T, 07 es tank , van fekete Pro Taper kormányom meg a tiédhez való elsö hátsó fékem ,hütöm
Te, agyoniskolázott! Az, hogy nekem milyen kényszerem van, az nem rád tartozik. Ha ő elakar adni valamit, és tegyük fel, hogy közben tényleg lett neki, akkor gondolod, hogy nem írna neked? Na, ezt is megbeszéltük, jöhet a tv maci, csak ne felejts el fogat mosni előtte...
Minden nap olvasom a fórumot, csak (ellentétben Veled) nekem nincs beledumálási kényszerem.
Az pedig korán sem biztos, hogy ha 2 hete nem volt idom, akkor most sincs.
Feltételezem, ha valaki bontott alkatrészekkel foglalkozik, változik a kínálat.
Mozog az enyém is, szard le...
egyszerű amúgy ..felszereled a lánckerekeket ..előretekered a feszítőket ...előrelököd a kereket...tengelyt befordítod rövidre....és ráteszed a láncot...és innen már adja magát...szétnyomod a feleslegeset az első patentszemes végre persze ..és bele patentszem és megfeszít és kész...10 perc kb...
Ronistól már kérdeztem, de még nem jelentkezett be, h válaszoljon.
Szerinted 112 v 114 szemre vegyem vissza a 120szemesnek vásárolt láncomat?
nincsen fekete idom egy volt fekete tankkal de elvitték most 1 450 es sárga gyári tankom van meg 1db 250 2T, 07 es tank , van fekete Pro Taper kormányom meg a tiédhez való elsö hátsó fékem ,hütöm
Minden nap olvasom a fórumot, csak (ellentétben Veled) nekem nincs beledumálási kényszerem.
Az pedig korán sem biztos, hogy ha 2 hete nem volt idom, akkor most sincs.
Feltételezem, ha valaki bontott alkatrészekkel foglalkozik, változik a kínálat.
Jó lenne ott is motorozni egyet, de csakis hegyekben