Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a drz-mmel könnyebb volt,az tény... de gyerekek úgy beszéltek,mintha egy 130 kilós motorral nem lehetne endúrózni
(amit nem mellesleg erre gyártottak..) Egyébként köszönöm a válaszokat,akkor a 13-as fogaskerék felejtős...
mingyá felhivlak..

most.
nem ....maradunk egomba mert mama kérdéses...nem kell mennem zalába...
de a hétvégém ma kiderült , hogy szabad és így motorozhatunk...
ha van kedved gyere fel ...
zéé lemész-e Kabosvárra.?
most über fasza a gasgas, ugy megy mint atom...

meg egy ilyen kis szakadt csotányal jo alázni az elszált agyu kátéemeseket...
írtam
Szia!
Minden poló 2990ft.a hondásnak a hátán is van logó!
Gyógyulok, de azért még odébb van a teljes siker...kezeim lassan kezdenek kinövögetni, de a térdemmel szenvedek, doki szerint teljesen jó, szerintem meg kurvára fáj
Ez egy jel hogy venned kell KTM-et
Írtam neked mailt! Ha lesz rá időd, nézd meg léccci! Köszi előre is!
Vagy így akarta tudtodra adni, hogy a KTM a nyerő... (talán ezért nem gyártanak kék ételszínezőt)
persze hogy tudja.. csak kikevert narancs szinű krémet és kitalálta hogy hamár narancs legyen KTM ...

Lehet most vennem kell egyet?

amugy azt mondta van zöld,meg piros étel festéke is legközelebb csinál Kawasakit meg GG-t tortát..
Ejj a kedvesed vajon tudja hogy már nincs is KTM-ed?
ejj dejot motoroltam .

és mikor haza értem a kedvesem egy ilyen marcipán tortával várt...
Rossz kurvát ne hozz nekünk Csakis fiatal 18éves kislányokat de abból lehet egy csokorral jusson mindenkinek Azért elötte megcsörgetlek hogy nehogy lukra fuss motorral
szewa dani ..na mi lett veled begyógyultak a sebeid mint jézus krisztus urunknak ?
ja de megnézünk benneteket mindenképp
hát gyalog sosem voltam még arra...modjuk kocsival már bújtam ott el valami rossz kurvával ......
Jóestét mindenkibe
Üdv Zéé májsztró!Jövőhétvégén megyünk Tokodra a homokbuckák közé Örülnék ha meglátogatnátok minket de kizárólag csak motorral!
Hát...ja
el lehet vele szerintem bohóckodni, nem mindenki veszi olyan komolyan az endurózást..
mondjuk aki terepezni vesz scx hdpdtdi 628 ast ólommadarat annak meg kell oldani akármit is ...mindegy sérvet azt fog kapni biztos...