Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy az idővel úgy néz ki szerencsénk lesz.Péntekre mond egy kis balhét,zápor zivatar vihar meg miegymás.Szombatra elmegy kelet felé de legalább kisöpri a kánikulát és fellocsolja nekünk a földet.Csak a szél ne legyen túl durva szombaton és tuti lesz minden
Én az Esztergom kertvárosi palára gondoltam,ott a Pilis lába...tanyátol kb 10 perc motorral
Fasza felétek mindenki tud egy rövidebb utat Melyik tóra gondolsz a Dorogi bányatóra?Mi a Gete lábánál leszünk Tokodaltáró mellet ahol van az a tanya nem messze!
BOMBA
Neki mind1 volt már ktmje pár db.
Ő sürün váltogatja a motorjait.Az a hobbija hogy nepperkedik velük.
Vágja ő hogy a yami egy időzített bonba!
Van onnan nem messze egy rész ahol nem szólnak,5 perc gyalog a fürdő tó...van benzinkút,tesco!
fasza meredek homokfalak vannak, lehet ott gyakorlatozni és ha azon fel tudtok menni akkor elmegyek mutatok a Pilisben rövidebb utakat nektek!
megvadítottátok a csabit is mert neki is ktm kell !
Jóestét!
Na az mókás hogy azt a területet is levédik.Bár nemtudom ilyenkor mi a precedens mert semmi tábla semmi jelzés nem utal arra hogy mi ott nem tartózkodhatunk.Az egy dolog hogy motorral elkap de hogy ha ott vannak a motorok leparkolva mi meg sütjük a szalonnát akkor nehogymár gecizzen ott velünk hogy mit keresünk ott..Natura 2000 lassan már minden szóval ennyi erővel el se ionduljunk motorozni.De köszönöm az infót.Legalább tudom hogy ez is megtörténhet.De az biztos hogy megyünk!
Én úgy néz ki hogy bérre megyek!
Igen at enyém volt az a fehér mocci
Hétvégén ti merre mentek ?
múlt hétvégén nem a tiéd volt a fehér KTM az újkéri halastónál ?
csabi ?
jaja ha ő akkor velük !

ti merre szoktatatok menni ?
mi is mennénk a nyár folyamán, amint le lehet szervezni a bandával egy 7végét
Hy!
Sok jó hely van
A Bixék tervezik hogy egyszer lejönnek.
Velük szoktatok mostanába menni nem?
cső!

a Bakonyban merre vannak jó endurós helyek ?
hallotam a sztorit hogy valami 5 millioért lehetne verseny...

elképesztő ami ebben az országban megy, nálunk ezer éve meglévő pályákat záratnak be a zöldek mindenféle koholt ürügyel.

németországban ,ausztriában pedig sorra nyilnak az új pályák pedig ott vannak erös zöldtörvények, viszont tudnak nekik gátat is szabni, itt viszont nem...

na ez az abszurdisztán...
megszerezték azt a területet is.....ők záratták be az Ebszőnybányai pályát is,,innentöl se eb se ec
jahh azok nagy királyok , csak azt nem értem mitöl van ekkora hatalmuk..?
szia!
szerintem most óvatosan táborozzatok ott,kijárnak a natura 2000 kutyái oda fontoskodni...nehogy megfogjanak mert akkor stoppal mentek haza
én inkább a Bakony déli részén, várpalota-tés-inota, bakonynána-zircig.
Eladó,

Exc segédváz + ülés, 2006-tól.

30 eFt (OLCSÓBB LETT)....

Ennél olcsóbb már nem lesz, vigyétek!
És ne szombatra essen a motorozás, mert az neked nem jó...
Már mennék én is baszki, de K.Z. még nem csinálta meg a paripát.
Imádkozzatok 2-3 nap esőér,meg hogy ne legyen ilyen mocsok meleg,és elkalauzollak benneteket!
hát pápához közel eső részen vagy veszprémvarsány fele!ti merre szoktatotk?
a Bakony elég nagy, mégis melyik részen akartok motorozni?
üdv!keresek a Bakonyba idegenvezetőt szombatra aki épp ráér gurulni egyet az írjon!
Ha nagyon túra és netán utast is akarsz vinni, akkor egyértelműen XT.
Ha csak egyedül mész és inkább sportosabb, mint túrás a motorozás, akkor LC4.