Hali
112-re v 114re vegyem vissza a láncszemek számát szerinted? 120as a vásárolt lánc. 114el már eléggé a villa közepe-vége felé van a tengely. 112vel meg inkább elöl.
Előre is köszi.
Hali! A KTM-nél az SXS jelzés futómű béli különbséget jelent? Sehol nem találtam erre vonatkozó leírást. Az http://www.almamotor.hu/?/3/ha... oldalon találtam egy ütősnek ígérkező gépet, de nem nagyon tudtam még utána olvasni. SXS 540-re gondolok. Lámpás, de nem tudom, hogy gyárilag, vagy csak utólag rászerelték!
Ha szét van kopva, nem érdemes újítgatni, mert SOHA nem lesz tökéletes, ráadásul horror árban is. Vegyen rá egy újat, vagy újszerűt, jobban jár, a kopottat meg tegye rá egy madárra olcsóé, (kb. 35-40-t simán kap érte) a nagyobb japán 4 T-k még lehet elpöfögnek vele egy szezont. 15 órás Mikuni TMR 41-t tudok 65e-ért. Zsír újonnan vettem, az én 2003 Bergemen van most is, 2007 TC 450-n ről származik. Egyetlen hibája Bergen, hogy túl széles, és a súbermozgató mechanizmus kissé beleér a tankba, így fosok tőle hogy egyszer felakad, ami nem is olyan buli.
De az a szép, hogy ilyen nincs...van hengertalp tömítés és kész. Meg van hengerfej tömítés is, de mint a neve mutatja az a hengerfej tömítés szetthez tartozik...
Most már igazi fórum tag vagyok.