Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ktm milyen anyagból van ha megeszi az O gyűrű ?
Két hónapja hívom motorozni,de még sosem jött. Fotelendúrós!
de melyik DID, mert ez a fontos, bár te remélem rá valót tettél rá.
Minden lánc tud nyúlni, ha kopott a fogaskerék, és nem jó a láncfeszesség...ja, és DID lánc is van olcsóbb, drágább...
Nekem anno a 125-ösnél az O-gyűrű megkoptatta a váltótengelyt - na ezt valahogy nem volt kedvem kicserélni, így egy számmal vastagabb O-gyűrű lett a megoldás, működött
Ja, az ő sztorijával szerintem már mindenki tisztában van. Még próbálja úgy menedzselni, hogy jól jöjjön ki az egészből, de felesleges...
Nekem a DID ugyanúgy lenyúlt állandóan,mint a regina!
jó rá, pont passzol a fogakra
Persze, csak te nem mert csak lábujjhegyen gyorsítani, hogy ne fogyasszon sokat...
Na erről tudnák mesélni!
Nekem a 450-nél kicsit talán erősebb 625-ösön is tökéletesen jó volt a CZ lánc...
A 2T modellnél annyi a bibi, hogy a zéger hornya kiverődik. Ezzel annyit tudsz, hogy kihézagolod, hogy szorítsa az 'O' gyűrűt a váltóban. A futógyűrű ugyanúgy elkopik, és azt cserélni kell...
De az elvileg egy távtartó cső. Az el tud kopni vagy annak mi baja lehet
Köszönöm mindenkinek a válaszát. chuchu, csak egy baj van az én esetemben nincs "rögzítő nagy alátét", csak egy sima zéger-gyűrű, az enyém az 2T modell, és O-gyűrűből is a vastagabbat tettem be. A zéger-gyűrű is elég jól nekifeszül ahogy néztem, nem igazán tudom lötyögtetni a lánckereket.
lánctéma túltárgyalva ! vegyetek bmw-t
Na erről beszélek...2004 körül én mentem CZ lánccal, és bírta a supermotot. IRIS szakadt el, én azóta a nagyoknak hiszek, meg a karbantartásban, és a lánc állításban....
A DID Japán
A KMC Tajwani
A JT Thajföldi
De nem ez a lényeg, hanem, hogy milyen anyagból készül.
mert nem kínai
Felvennélek skypra
igen 450-esre vettem.most lett felrakva így nem tudok még véleményt mondani róla . akkor ez kiábránditó hogy ilyen kevesett bír a lánc.
ez így van!..hasonló volt nálam is,az sx 450 lehet paraszt motor de akkor a sima kínai jt láncot mért nem ette?...pedig az tegnap még konzerv doboz volt
aki 450-es motorra feltesz CZ láncot, az............
én is csak próbának vettem ezt,Dani ajánlotta 18000 ből megvan a teljes lánc szett.....nehogy ne érje meg?..én meg egy hónapban talán kétszer motorozok és egy évet de szerintem másfelet is elmegy!
szerintem izmos cucc,vettem én is cz láncot 3 szakadás után bedobtam az erdőbe és hazatoltam a motort ...soha többet olyat...
te is 450 esen használod ? az hogy egy motorozás, egy állítás. Kb fél év aztán elkezdi ellövőldözni a görgőket de a lánc ára tükrözi az élettartamot
helló.mi a baj evvel a lánccal?