Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert előre nem nagyon volt hová menni! De ezt te nem tudhatod,mert csak szalonnát sütni voltál a bakonyba,általános iskolás osztálykiránduláson!
És ha én találtam el a furgont?
Nincs!
most akkor eltalált a furgon vagy nem ?

Utcán 12 éve motorozom, terepen meg kis jóindulattal 6...egyéb hülye megjegyzés?
azt megmondom !
miért hátra húzzátok, előre még a motor is segítene, meg egyből le is lenne mosva
Itt vajon maradt zsír a szimeringbe?
Hát arról tuti nem
Inkább arról, hogy meguntad a terepmotorozást, kimentél a közútra és telibevert egy kimarott furgon...
Úú télleg! Mondtam hogy én csak telefonon szerelek motort!
Te, nem a szimmeringet kell kivenni, hanem a futógyűrűt kihúzni...
a yamahánál gyárilag be van kenve lithium soappal a szimmering (pl vízpumpa, és első kerék bal oldali)ktmék ezt kispóroják ?
Gyere el,aztán motorozás és mosás után kivesszük a szimeringet hogy mennyi zsír van benne! Csak kíváncsiságból,hogy kinek van igaza!
Tereprallyztam, jártam arra eleget. A szimmering meg 2 ajkú, és közte megmarad a szilikonzsír, és nem nagyon jön ki...
én is...
múltkor hoztak egy hengert és pont rátettem a telefonra
Te meg mégis mi a faszomról beszélsz
Ja,akkó jó! Én telefonon szerelek motort!
Én elfogadom a jó tanácsot.De ez a szilikonzsír most nem volt az!

Ha akarod egyszer eljössz ide a bakonyba,megmutatom neked a "disznófürdő" nevű helyet,és rájössz hogy miért nem marad ott a szilikonzsír!
Ha annyi ideig megtűrne egy-egy csaj maga mellett, ameddig egy motort megtartok, lehet azt is megunnám, de egyelőre ez a veszély nem nagyon fenyeget...
neked semmit
Mit kell rajta nézni?
Én nem erőszakoskodom senkivel. Mindenki azt csinál, amit akar, meg amit a pénztárcája elbír. Egy idősebb motoros szavaival élve: Éles bütyköt mindenkinek!
Az a baj,hogy kénytelen vagy televeretni,mert másképp nem igen jön le róla a trágya!
Nincs nagynyomásúm
Ne haragudj Dani, de ugye ennek a megunásnak meg is lett az eredménye...