Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háj brájen háj !

megyek melózni ...jók legyetek vazze....csáó
Reggelt béláim az úrban!
tényleg fasza hely....motorkáztam én is ott...remek minden...

ja sajna nincs közel...érdemes bő egy hétre 10 napra menni és akkor lehet egy pihenőnapot közbetenni..vagy esetleg ha van eső akkor nem gáz mert addig csavargás stb. ..és akkora legrosszabb esetben is kijön egy six days motorkázás...
mi gyergyó és csíkszereda között ...csíkkarcfalva faluban depóztunk....fasza kégli europa panzio minden full európai ..nem is volt drága ...sőt még nagy kedvezményekben is volt részünk sok extra ami nagyszerű volt pont a motoros túrázáshoz...szóval fasza volt...többször ki lett próbálva ..csak ajánlani tudom....
Gyergyo környéke az nagyon jo...

csak az a baj vele hogy geci messze van ,szar utakon, neked 500, nekem innen 850 km.
lehet,de nekem olyan hurkának tűnik
SXF 250 és EXC 250 2T bonotott cuccok eladók
váz
hütök
légszürüház
gázkar
kormány
tank
villa
befogok
hátsó wp gátlok
lengövilla
2garnitura fék kompletten
exc 250 2T 2006 blokk,karbi
keréktengely elsö
stb...
Kijeza agysebész helyszínelő, aki egy képről kórismét állít fel?
Á, sehol se tart még az ügy...

van már fejlemény az exc-vel és annak sorsával? blokkot megveszem ha elbontod... jó lesz a 125ös engine helyére...
Kíváncsi voltam mikor szúrja ki valaki
körtisz... azok a felnik Duke felnik valójában...és nem 50ccm-s motoré...
figyeld a szélességét is...
csaó!
így első ránézésre a kerekei nem lehetnek valami erősek,szerintem valami 50-es gépből valóak,ami már alapból csökkent az értékén
biztos vitték hos szabb útra a gépet ha már táska is van hozzá,így a km-ert is érdemes nála megnézni hogy valós-e
akkor ez is feljetős!maradunk a jó kis zemplénnél! vigyázz magadra,meg a gépre is!
Az 500km és mi 4 napra megyünk
Hogy milyen lesz ,azt még nem tudom, de remélem inkább hard
Csáó! Tudtok erről a motorról valamit?
ktm 640 lc4
Gondolkodom egy SM-n, és az lc4 felé húzok, sokat bandáznánk, túra, város .. meg ilyenek, érdekelne hogy mennyire megbízható, meg hasonlók, volt előtte ktm-m, exc 200, de ugye az más :) íjjj de szerettem
Előre is Köszi!
szevasztok. mesél nekem valaki kicsit az sls rendszerről? 2005 lc4 640 akrával,mikuni karbival. érdemes leszedni? milyen változás várható?
Sziasztok!
Valaki nemtud olcsóbban vezérműláncot 450-es exc-hez(2003-as)?
nos! beszéltem Roburral!ő nem szívesen vezetne mindket,ő is azt szereti,ha csak megy más után...és csak az extrémest szeretik,max 4-5fő! akáírom,hogy ez így a legjobb! DE beszéltem másik ismerőssel aki szintén volt a panorama enduron kopp amatőr és végigment az A kategóriával, na ő is megy majd!mert kilyukadt a hűtője és most jön neki USA-ból,ha megjött szól és mehetek velük! valahol ők is a Dragan környékén szoktak menni...péntektől vasárnapig lesz.. szóval a ruménien elhalasztva kb 2-3 héttel,addig is remélem a zemplént betámadjuk még... vagy majd skypon beszéljünk már erről a ti féle hajtásotokról...megyek én veletek is ha lehetséges! hol van ez a gyergyó?mennyire light/hard? 1-2napos? hy
Héten megyek Gyergyó környékére
van egy kis hitelem a nagyitól... amit 5ödikén kitisztázok remélhetőleg...
látod...még nem is apáméktól kaptam... de ezért vannak a szülők,nagyszülők,hogy segítsenek ha tudnak,mami meg szeret minket
Márkus Robival mennék,nem Oláh Robival...
annyi a lényeg,hogy ne vegye el a kedvem tőle...,lehet benne kihívás,de azért a motort nem szeretném ott hagyni egy völgy aljában,aztán másnap érte menni és kiszedni...na azt az estét ki nem bírnám,inkább ott alaudnék mellette vagy rommá zúzni a sziklásban
Ricsi! ha ez nem jön össze most 7végére,akkor meg támadunk a zemplénbe!tegnap volt egy ismerős,csak a helyiekkel,azt mondta kapta az ívet...megáradt patakban...szívták a vizet,meg a foguk ínyét...
majd írom a fejleményt!
a bihar amugy se tul enduro barát, de ezt már 100x elmondtam itt is...

tul sűrü fenyős ,tul sziklás, tul meredek ,a patakok se járhatok , ezért eléggé bekorlátozodnak a motorozhato részek, kb ennyi.

a zaránd jobb!
Ha Robiékkal mész,nagy terepre ne számíts
te Bélám, kéne már motorozni egy jot..