Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh aki keveset megy annak 6 évente...
6 évente ...2000ft
Jaaaaa, akinek ennyi pénze van...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-4794351

erről, valaki, valamit, tud-e
hogy érted? ahogy gondolod az úgy nem lenne rossz 5let...
anno vettem a 04est(február) és március 15-én megállt... április 7-én vettem a 10es exc-t mert nem akartam kihagyni,közben jött az alkatrész a 04eshez... aztán jó lenne összerakni,hátha az hamarabb elmenne,mert az új designos azért mégis csak ,
ennyi
oksa köszi
várj még egy picit...lehet lesz valami most 7végén,aztán ha kellemes a terep akkor megyünk máskor! most próbálok majd eljutni egy lightos Bihari veretésre,ha teljesíthető terepre megyünk,akkor lesz legközelebb is ...
majd írok...
nem tudtok itt a határ közelébe Románban valami jó induros helyet ahol ember és gép is kikészül?
szerbusz! Mi lett a baja a ktm nek hogy szelepet cserélsz ? Full generálos?
Te tenyészted őket vagy mi van?
Mesterszálláson tuti van,de most kint van Attila...,hívd Palcsee-t, sztem
holnap én is elkezdem összepakolni a 04 SX-et
itt találsz hozzá vezérmű láncot:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Jah és 2003-as a motor!
Hello
Egy vezérműlánc engem is érdekelne!
Légyszíves írd meg hogy mennyi lenne az ára?
Vezérműlánc cserekor kell valamilyen tömítést cserélni?
Javítani nem is próbálod?
üdv!nincs valakinek ktm sx 125 04eshez kuplung oldal dekni?csak a nagyobbik része kellene főként a kuplungnál lévő tányér alakú szar nem!mert gondolt egyet és elrepedt !
giraffe! 18" hátsó kerék kompletten,e-mail cimre dobj árajánlatot,azt majd eldöntöm kő vagy sem. csáá.
olyan ez mint valami művész film a beálligatott kamera állások elött elgurulgat, oszt annyi..
narancs baj..
ez víz,túlmelegítette és a leggyengébb résznél el eresztette a nyomást...ez sajna a víz pumpa alatti szimering volt
mentem előre és nem jöttetek,aztán mentem egy gyorsat még haza fele.....jaaa én ettem,kurva édes már
Jó leléptél Maki.Hogy fogok én így cseresznyét lopni
Napot.Ha meg olaj akkor meg a vezérműtengely szimering