Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

személy szerint én jobban szeretem a szopos endurot, és a gasgas ott jobban kezelhető lágyabb elfolyathatobb, nekem ezért szimpatikusabb.

amugy mielött még valaki tul mélyenszánto következtetéseket vonna le hogy a különbség oriási annak elmondanám hogy ez kb max 30% szerintem a gasgas javára a szopos helyeken, szoval el lehet folyatni a KTM-et is a teknikás felfelékben , de ahogy nehezedik a helyzet egyre nagyobbak a kövek stb ez a különbség észre vehető.

amugy sok versenyzőt profit megkérdezhettek rola, elég egységesen ezt vallják amit én is megtapasztaltam már, ha tempos halados enduro akkor KTM EXC 300 , ha teknikás extrém enduro, sok fával, sziklával akkor Gasgas EC 300.
ennyi...
Figyu!
Még a motorodról is jöhetne sok állásból sok féle kép!
Várom
Jóreggelt
Menjetek motorozni ma jóidő lesz
Nem jöhet be mindenkinek a KTM.Szar is lenne ha mindenki azzal járna.Ronisnak a GasGas szimpibb.Bár kitudja mit fogsz szólni bálint egy újabb GasGas-hoz mert lehet már az is jóval másabb mint ami neked van De tényleg annak az EXC-nek csak az a baja hogy versenyzőkre lőtték be
szeva mindjárt küldök képet a gatyárol.
Háj!
Te irtad,hogy milyen átalakitások vannak a KTM-en. Csak nem tudom minek? Ha ez igy nem tetszett a volt tulajnak,miért nem cserélte le egy SX-re? Kár volt elbaszni egy ilyen csucskategoriás endurot.
Mondjuk inkább ne lássam mennyi benzin van a tankba,mint hogy spontán letörjön alattam a lábtarto. Azt meg hogy merre motorozol,csak a jo Isten tudja,mivel ezt az elfoglaltságot rendszerint egyedül űzöd, igy ennek nincs szemtanuja.
Morgen!
Olyan kérdésem volna, hogy a teleszkópokat e-h hogy lehet súlyhoz beállítani? Tudom az állítások módját, de a service manualban nem találtam olyat, ami mondjuk leírja, hogy 90kg-hoz mérve ennyit kell tekerni a rugóelőfeszítésen, és a csavarokon. Le tudja nekem ezt írni valaki?
Előre is köszi!
Sziasztok!

Volna esetleg valakinek EXC-re való bal oldali kapcsolója, amin az index meg lámpakapcsoló meg a leállítógomb van? Valami ilyesmi mint ami a képen van. Köszönöm előre is!
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van egy 96-os 250-es EXC-m AMAL gyújtással,érdemes lenne rátenni a Kokusan gyújtást? úgy tudom olyannal is adtak ki ebből évjáratból?! Lehet olyat szerezni egyáltalán? Érdemes vele foglalkozni? Úgy látszik megmarad a motor,mert a kutyának sem kell,ezért lehet megcsinálom és használni fogom,valaki tudna esetleg első telóhoz adatokkal szolgálni? olajmennyiség? légrés? megköszönném...
te különben elolvastad amit irtam a két motor közötti különbségröl?

mert én sehol nem irtam olyat hogy szétfaragott lenne a KTM , az hogy vannak rajta szar megoldások az nem az előzö gazdájának a vétke.

amit leirtam az arrol szolt hogy a tempos részeken jobb a KTM , viszont az igazán szopos extrémkedős helyeken, tudod ahová ti nem jártok soha, na ott a Gasgas sokkal jobb elfolyathatobb kezesebb, ráadásul ugyan azt a távot ugyan olyan tempoval megcsinálja 1,5-2 literrel kevesebből mivel a vezérlése (ablakok mérete , power nyitás stb) nincs annyira kihegyezve.
Kicseréltem a hátsó fékbetétet proxra. 5perces szerelés és próba után eddig jónak csekkolnám a dolgot. Már csak az élettartamára vagyok kíváncsi.
Sziasztok!
KTM exc 450 hez keresek első tárcsafékre mágneses jeladót(mágnessel -zégerrel)
2003as az évjáratúra kéne tudomásom szerint
Ajánlatokat rs125rotax122@freemail.hu -ra várom
előre is köszi
Üdv Shox
Talán nem egy szét faragott,mokerolt,ekecselt KTM-et kellett volna megvenned. Ha a GASGAS jobb motor lenne,hidd el nekem olyanom lenne.
azért mert neked narancsban izzik a látásod,

én viszont leszarom mi van ráirva, és tetszik vagy nem a gasgas 300 az igazán extrém enduroban jobban kezelhető ,ez tény ,és én szeretem az olyan endurot .
Két idegen srác egymás mellé kerül egy repülőn. Az egyiknek van egy jó könyve, azt olvasná, de a másik nem hagyja:

- Beszélgessünk, úgy jobban telik az idő!

- Miről akarsz beszélgetni?

- Hát... mondjuk az atomenergiáról!

- Jó, de mielőtt erről beszélgetnénk, meg tudnál magyarázni nekem valamit? A kecske, a tehén és a ló ugyanazt a füvet eszik, és mégis más-más a trágyájuk: a kecskéé bogyó, a tehéné lepény, a lóé pedig gombóc. Miért van ez így?

- Nem tudom.

- Hát akkor hogy a f...ba akarsz te az atomenergiáról beszélgetni, amikor a szarhoz sem értesz?!
Sorry, de azt sem tudom hol áll a fejem. Házat vakoltatok és annak intéztem a dolgait tegnap. Pedig akartalak hívni komolyan. Ne sértődj meg, sajnálom.
ÜDv
Y
de bálint amit hiányolsz pont azt faragta szét kz a tiednél ezekkel az átalakításokkal amikről beszéltünk...sxs racing crossgyújtás meg karbi meg kitudja mi ...ha nem kell ilyen sietős versenyzősös átreszelés akkor miért nem próbálod visszarakni exc-sre a karakterét....hátha kevesebbet is fogyasztana...
mert azért nem ezt szokták mondani exc -ről pilóták.. ....érdemes lenne kipróbálni még esetleg ezt is olcsóbb megoldásként.....vagy venni egy újblokkosat ....az állítólag még faszább....úgyis tele vagy pézzzel
yahzee!

Te is legalább annyira hívtál a rezóvédő miatt, mint a másik delikvens, akinek kellett volna. Na ezért nem írom ide az árát juszt sem...
itt ráadásul kisebbre is cserélik a fúvókákat
link
vannak érdekes dolgok... amikor a gopro kamerákat rendeltem hivtak,hogy küldjem a számlamásolatot faxon...aznap küldtem 2.napra rá nálam volt a csomag... haverom kipuffot rendelt ma 2 hete hogy a vámon csücsül,pedig ő is aznap elküldte a számlamásolatot faxon... egyszer működik az,hogy egyik napról-másikra dolgoznak...máskor ezt nem tudják megtenni?
mindegy is! ...

jó8 KTM funok
én múlthét hétfőn küldtem egy emilt a posta biztosítónak ( a kártörténeti igazolás kellett küldeni).
és ma írtak vissza, hogy megkapták, és feldolgozás alatt. Egy kurva emilt, ami kb 1 perc alatt ott volt, 1 hét volt mire elolvasták.
huhuhúúú
Srácok!
Csütörtök délután utaltuk el a pénzt a cuccokra az angol eladónak és ma már meg is jött a csomag! elképesztő amit pénteken feladtam csomagot a magyar posta még mára sem küldte ki...
a héten kész a gép! 7végén teljes erővel készülünk a Tankis endurocrossra! yupiyeee