Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értettem, akkor neki állok beszerezni olyat. a 2t/4t az hasonló, vagy konkrétan 4t kell?
el kell keserítselek elsődleges a szélterelés funkció aztán a védelem...külön szét vagyok oktatva belőle , hogy sok veréb supermotós hogy csökkenti a hűtését azt gondolva közbe hogy jót csinál a sok 15 ös lukkal amivel szitává fúrják a terelőbordákat...
aztán előre felé fúj ki a szél a lukakon...hűtő meg megsül..

mert ugye ez nem szemből lopja a szelet rá a hűtőre mert ott pont takarásban van hanem a kopoltyú felől oldalról szedi be és préseli rá a hűtőre.....és így faszán működik ..ha viszont kifúrod nem megy a hűtőn át kellő levegő mert kijön elölre...és hűti mondjuk a kormányzárat...
direktszűrő ...dobd ki a faszba....semmitérő szemét...és tényleg csak a kockázat és szopás van vele....ha vb-n jó a szivacs akkor falun is jónak kell lennie....főleg hogy akkor tudsz támaszkodni a gyári karburátor táblázatra mert az is szivaccsal van kitalálva ..szerintem... az akra miatt meg ne idegeskedj az jó a standard settingel....sőt városi legenda az átkarburálás a gyári táblázatok és leírások szerint is...
az jó.....főleg 4 T be nem is jó a vattás cucc...
nocsak már nem akarsz endurózni?
az ...7 euro
Mi van Bálint? Utolért téged is a válság? Nehogy már bemagyarázd nekem azt,hogy a KTM-nél jobb egy alacsony költségvetésü, pupoda GASGAS. Mielött motort cseréltem megnéztem,probáltam pár GASGAS-t, 2 forintos technika. Semmit nem ér...........
a direkt szűrőt bazd ki a kukába, az semmire nem jó, csak szétbassza a motort...

az akránál elvileg van gyári ajánlás, de szerintem a gyárival is elegendő.
akra+direkt szűrő esetén is?
Keress egy gyári táblázatot, és a gyári értékekre állítsd be, az a legjobb.

Én a helyedben rákérdeznék, hogy menyi lenne az a cucc hozzá. A fuvóka árából kiindulva szerintem max 1500-2000 ft körül lehet.
Saját véleményem szerint az csak amolyan " ellöttyenés gátló" szerepe van.
de majd jön zooze és megaszondja a frankót
de mentem, csak karburálni próbálok és nem tudom,hogy mennyire létfontosságú ez a cucc.úgy derült ki,hogy szétszedtem.
És vétel óta még nem mentél vele? hogy derült ki hogy valami hiányzik?
volt,mert a fúvókák sem gyáriak benne.nem tudom,hogy miért nem került vissza bele,így vettem már
és milyen szépen énekel..

http://youtu.be/c5PibIsGQbM
Az igaz.
Heló! Hogy-hogy hiányzik a karbidból,volt már szétszedve?
na,be karikáztam ami hiányzik
csak szin, nem az a lényeg
ááá itt akkora por volt mint atom, összejöttünk 12-en,

ami még buktábol is sok lenne, kb 15 perc után elköszöntem és elmentem egyedül motorolni, jo is volt nincs sirás, rivás, várás csak a tömény élvezet.
Így tetszik. Van már valami motor formája
Na így már tényleg jobb mint pirosba! Bár tegnap az enyémről se mondta volna meg senki hogy sárga!
Csak dobozosat iszok! Tejből is,meg sörből is!
Az a fehér szálas szar. Sokféle márka létezik belőle.