Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja az más
nem, a kipufogó dobhoz
van feket-piros vezio is ha csak az a vágyad.
A henger felőli oldalhoz kell a tömítés?
de mindig azt mondták, hogy a "gugli a barátod" asszem új barátokat kell szereznem
moto complett, parilla, pink motors, rmc,universal...

a guglit meg dobd ki a picsába ott nem lehet kapni.

beütöttem a gugliba, hogy "kipufogó tömő" a 2. dolog amit kidobott, az a lada baráti kör, kipufogó tuningja
Estét!
Én csak a lámpát cserélném le, a színt meg leszarom, úgyis sáros lesz
zacskos tej..
ha mindenki elküldené akkor talán.
Ha tennél képet is hozzá, nem csak cikkszámot akkor könnyebb lenne a dolog.

Bár szerintem amit gyárilag beletettek egy karbiba annak ott kell lennie, nem szoktak csak úgy felesleges dolgot beletenni
mindenhol lehet kapni kipufogo tömő holmit, én azt a steppeltre összevart verziot használom, az elég jol birja ...

ez ingyen vot.
És mit értesz a zacskós szar alatt?
estét mindenkinek.szerintetek ha hiányzik a karbimból ( keihin fcr 41)
35* 573.31.085.000 BUFFER PLATE alkatrész az befolyásol valamit?
Lehet venni azt a zacskós szart. Az nem jó?
kipufogó tömésre van vmi tipped? tudom az már tízezer lesz
Szép lassan megszeded magad itt a fórumon a tanácsok árából!
küldöm a sört de azért csak fel kellett volna tűnni, hogy 2db fehér műanyag geci elrepül, vagy kiesik...

akkor kerítek vhonan , vagy lehet faragok vmit oda, végül is avi+alupálca van itthon.
Csinálok vmi merevítős hűtővédős cuccot oda
az nem szélterelésre van kitalálva, hanem köfelverődés ellen, az elötted halado egy nagyobb gázzal simán kilővi a hűtődet aztán lesz nagy sirás rivás...

oda kell gyorskötözözni a hűtő merevitöhöz, és akkor sose hagyod el ,nincs mit ötezer.
olcsó volt és tetszetős darab, fáj is a szívem
Itt annyi történt, hogy a mandíner tetején akart fordulni nagy gázzal, de az első kerék kiment gondolom és konkrétan kiugratott a pályáról rá a kerítésre. Kerítés összes vezérdrótja elszakadt.
Ő meg fejen landolt a köves úton. Sem ő, sem a motor nem sérült komolyan.
Kb én úsztam meg komoly esés nélkül a tegnapi napot.... ( a tudás)
Már nem eladó. Túl jó ahhoz, hogy megváljon tőle a srác. Tényleg nagyon egyben van, ezért is vette le a hirdetést.
Szerencsére nálunk nem keletkezett semmi anyagi kár! De volt már olyan vasárnap,amikor összesen letördeltünk 300-400 ezer forintnyi alkatrészt!
vkinek van vmi bevált anyaga kipufogó tömésre? asszem kifújta cuccost, kéne bele vmi anyag.
kié az a moci, láttam volt eladó, eladó még?