Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott nincs baszogatás, inkább off-roadosok voltak szerintem
akkor már Pákozd környékén küzdöttem vmi kis patakocskának tűnő tárgyban...

nem szoktak ott baszogatni az erdészek? mert mikor elindultunk vissza felé ott állt az úton vmi fehér jeep, oszt inkább jobbnak láttuk másik irányt venni
GYALOG? max a kapuig meg a garázsig vagyok hajlandó menni a szomszédba van a kisbolt de oda is kocsival vagy motorral megyek..
én délután olyan 3-4 ora között voltam arra felé megmásztam jo sok fincsit aztán mentem visszafelé ösküre a bakonyon keresztül.
te mit keresel itt gyalog..normális vagy bélám ? orvos látott?
igen
jó volt nagyon, csak az volt a baj, hogy reggel 10 kor indultunk Battáról, olyan 1 óra tájban voltunk arra, és már félig hulla voltam.
ez e
szia, és mik a nevezési feltételek? mi pénz? rajtszám kell felragasztva legyen stb stb
az a baglyas, , van ott az a sok sziklás feljáro, meg tele van az erdő fincsi völgyekkel igen jo kis extrém wellnes helyekkel,
amugy ott hétvégente mindig találsz motorost
emberek elado a motorom, KTM 300 EXC 2008-as , minden extra rajt van ami kell endurohoz a nagyon komoly kartervédőtöl , a kuplung munkahenger védőig, kézvédők stbstb, 190 ora van benne szép a belseje.
az eladás oka ,nekem nem jött be a KTM , ha eladom veszek egy új Gasgas 300 sixdays-t
ára : 1,1 m.
telefonszám az adatlapon.
volt vmi faszom domb, a tetején meg vmi adótorony meg vmi faragott cölöp, onnan elindultunk lefele, és az alján összefutottunk vagy 4-5 endrossal, meg kérdeztük a helyes irányt, oszt mire indultunk jött hozzájuk még vagy 4-5.
szerintem az Inota előtt lehetett vhol.
én szeretem a port
Az nem is jó,mert odáig csak utazol. Mi is szereztünk ma tapasztalatot.Nem mentünk sokat,de az tartalmas volt!
Én meg sok sok sok tapasztalatot gyűjtöttem. Kicsit közelebb állok a motorom megismeréséhez. A héten beszerzem a rezóvédőt, aztán szerintem két egy két hét és megyünk. Többieket kell rábeszélnem, mert lábon nem megyek le az tuti...
én voltam ma inota környékén a Baglyason de senkit nem láttam heverészni a földön...
Látod te spenóthuszár,ha eljöttél volna! Egy szem port nem láttam máma!
Okés! Délelőtt csörgök vmikor!
ÜDv
És köszi
vki volt ma motorozni a Bakonyba, Iszkaszentgyörgy és Inota környékén? Összefutottunk jó pár endúrós kinézetű emberrel, ott hevertek a fűben
szewa ..vigyázni kell sokba szar a feszítő.....
ha már hallod hogy zörög ne pörgesd mert elugrál a lánc és drága...
eredeti feszítő 40 euro kb... de vannak mechanikus feszítők is hozzá...
Hívj fel holnap, és elárulom...
kösz
a szelepeket itt megtalálod, a rugókat nem tudom.
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
sziaszto meg tudná valaki mondani 525 sx vasszelepel+rugók kb mibe kerülhet? előre is kösz eltört egy ruróm ez gyakori a ktm-nél?
oké kösz...