Aham. Most töltöm épp a galériát. Pannonhalma néven lesz fent. Fehér rajttábla, felirat nélkül. Az az én gépem. Rajtszámot még nem sikerült rá megcsinálni, mert nem volt időm rá. Meg egy motorex matrica megy még fel a telószárvédőre. Nekem tetszik a motor és ez a lényeg.
Jó, erősen sarkosítva írtam a véleményem, nekem a zöld szín semmilyen más színnel keverve nem jön be. Meg a fejidom és az első sárvédő kapcsolata nem tetszik. A váz és a rezó meg a többi az okés, tetszik. Fekete-piros, kék-fehér színekben szebb lenne.
A GASGAS sokkal endurosabb, elfolyathatobb, nagyobb a lendtömeg főtengelyen ,igénytelenebb egyszerübb, sokkal kedvezöbb a fogyasztása, szoposabb helyeken szerintem jobb könnyebben kezelhető!
A KTM sokkal réditurájszosabb, tempos halados helyeken igen jot és élvezeteset lehet vele menni, erősebb mindeg veszi fel az elejét, sajnos a vezérlését annyira kihegyezettre csinálták meg hogy emiatt érzékenyebb a hidegre folyton fuvokázni kell, és emiatt eszik joval többet, kb 1 tanknál 1,5-2 literrel többet!
Van sok jo megoldás rajta, de van egy rakás amiért fejbe lőném a tervezőt, pl a korom éjfekete tank fogalmad sincs hányas a kabát benzinileg, az idiota tanksapka, az idiota vázban elvitt vizcső megoldás, hogy a magnézium deknibe rakja az állorészt ahelyett hogy a blokkon lenne,a használhatatlan, de a prospektuson jol mutato önindito, a sáros hátso sárvédőböl alul előkaparos ülés csavar, nagyon hiányzik belőle egy 6.-ik, és még sorolhatnám a negativumokat.
Ami tetszett az a futomű, hogy nincs himba rendszer miatti folyton zsirzás stb, igaz hogy emiatt sokkal keményebb a hátulja, de én sem vagyok 50 kilo, jo a vázgeometria jo vezetni,bár nagyobb temponál ezzel a villanyakkal néha be tud csapkodni, meg igazábol csinos motor,ettöl függetlenül nem vagyok elájulva tőle,a vezérlés miatt kezelhetőségben közelebb áll egy 2t krossz motorhoz a gasgas pedig sokkal endurosabb kezesebb lágyabb, de ha oda csap neki az ember megy mint a meszes, és az új gasgas 300 sixdays már egy igen csinos darab.
olyan140- 150 euro kb..40.000 huf a spare parts szelep kit.....minden benne egy csomagba szelepek rugók szimmeringek ...rugótányérok.....
de este megmondom pontosan ha kellene ..
tegnap én is olyat motoroztam, hogy mind2 hűtő elöl elhagytam azt a szélterelő biz baszt de hogy hogy a fenébe nem vettem észre azt nem tudom...