Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy régi agyag bánya, csak eléggé szétkúrták az off roadosok ...
ki kéne menni egy trakival és leboronálni az egészet. Na meg egyedül szar menni
Ilyenkor kell keresni egy szélvédett katlant,olyan jó szopatósat,aztán ott el lehet lenni egész nap,hogy nem ér a szél.
Én megpróbálkoztam motorozni 1-t de baszottul fújt a szél, így föladtam. inkább megvagdostam a tartalék slicket, és föltettem bátyám gépére
Én meg egész nap,igaz nem motorral,hanem kocsival meg lábbal!
Ott a pont!
Mentem 2 órát,íjj,de jó vót
a romettom volt régen ilyen, hogy 1 napot szereltem, akkor 1 napot tudtam utána motorozni vele
Ilyen a fasza állapotú, jóáras motor...
Szép kis nap.
Egy hátsódefekt, utána egy gázbovdenszakadás...
Holnap megint szervíz
na össze is hoztam! bambula voltam...csak a feljövő kábeleket kellett széthúzni a többi marad a helyén... csak azt a fehér-kék csíkos kábelt nem tudtam hova való,de levittem a laptopot megnéztem melyik hova és már van is szikra!
le is töltöttem már közbe a pdf-et is..mert az is meg volt csak máshogy kellett rákeresnem...de mostmár rendben van minden!
a 2004esnek ma préselték össze hajtókart és centírozták ki...már csak időt kell rá szánni és össze kell pakolni azt is...
zoozee! megtaláltam a bekötésit...csak egy kukkot nem értek belőle azért köszi és bocs a sok süketelésért
azt hittem színes képes lesz,hogy látható legyen mit kötök rosszul...
na majd holnap rá fekszek a témára..
sziasztok
van valakinek tapasztalata ktm 625 sxcről?
mennyi időnként kell szervízelni stb.:P
köszi
szélesebb a lapát? azért kell a közdarab a fedél alá?
elég hard terep kell, hogy a gyári ne bírja nem?

mi pénz amúgy?

kuplung védőt nem tudsz csinálni?
Ha anno az osztrák-magyar monarchia életben marad, akkor most nem ilyen fos gazdasági helyzetben lennénk! Tökmindegy, hogy milyen nyelven beszélsz, és hogy kik az ország vezetői, ha jóléti államban éled le az életed. Emlékezni akkor is tudnák dicső múltunkra. Csak az akkori felfogás is az volt, hogy nem baj, ha szar lesz, de a miénk lesz az ország. Sokra mentünk vele. Nem kell gondolom a két ország lakosainak anyagi helyzetét prezentálnom, mindenki számára világos, mennyivel szűkebb a pénztárcánk magyaroknak.
Így szólván én nem ünneplem a forradalmat, mert szarra sem volt jó. Ott kezdődött minden, amit a mai napig nem tudunk helyrehozni.
Sajátos vélemény, ettől függetlenül magyarnak vallom magam, de tisztában vagyok azzal, hogy általában a krízishelyzetekből a rossz kiutat választjuk.
ÚJ
2007 es SXF 450 henger-dugó -gyűrű
2006 os SX 250 2T gyujtás
2005-EXC 300 Sixdays gyujtáselektronika
EXC segédváz
SX és EXC 2005-ülések
2T EXC tank 2007 es +komplett légszűrőház
2t EXC első hátsó dobok,fékek,hűtők,kormánymagasítók, stb...
Eladó egy nagy teljesítményű vízpumpa 4T modellekhez 2007-ig.
Jaja naggyon okos vagy bálint.Békenóbeldíjat érdemelnél De ja abban igazad van hogy gyűlölet minden népben ottvan.Csak szopás hogy minket ennyien gyűlölnek.
mekkeroa egy eszmefuttatás, néha még én is rácsodálkozok mekkora okos vagyok..
mondjuk az tény hogy tul sok az országon belül is a széthuzás, elleségeskedés, egymásra köpködés, sajnos....

és évröl évre egyre több a feszültség az emberekben, ez is igaz és szomoru...

igazábol a negativ diszkriminácio mindenhol észrevehető, ha megfigyeled a magyarok 80-90 %-a akár még te is, másképp nézel egy román rendszámos dáciára ami tele van nagy kalapos cigokal, vagy egy ukrán rendszámos szakadt zsigulira ami tele van topis emberekel, és kifogyott a benzinük ,és az ut szélén integetnek neked, pedig lehet hogy joravalo munkás emberek csak nekik az élet ezt dobta...
az előitélet az bentröl jön emberi tulajdonság.
Hát nemtudom lehet nem mindenhol de mikor bezárják elötted a boltot olaszban vagy nem szolgálnak ki horvátban az már elég vérlázitó.A magyarok fejében amúgy se stimmel sokminden.De én már nem is csodálkozom.Egy megfáradt keserü nép vagyunk aki joggal lehet fajgyűlölő mert már szinte minden környező nép átgázolt rajtunk.Ez van,szopás az egész de sokkal inkább az hogy a saját népünket is kezdjük gyűlölni.Vagyis egy jónagy részüket
ez azért igy hűlyeség hogy minket mindenhol utálnának europában, ez legfőképpen a magyarok fejébe van igy,
ez nem egy nehéz feladat...

pl japán motor gyártok, ők mindent maguk állitanak elő, és nem engednek be a cégbe idegen tőkét, részvényest ...

igaz hogy endurot nem tudnak gyártani

amugy nincs ezzel baj hogy máshonnan veszik meg a jo alkatrészeket, csak ez a nacionalistás osztrák sasos ktm logo sántit, nekem legalábbis.

Bírom ezt a köcsög labancok dumát Nem vettétek észre hogy minket minden szomszédunk utál mint a szart?Sőt tovább megyek.Aki ismeri a magyar népet európában az mind köpköd ránk.De lassan kezdem érteni azt is hogy miért van ez.Amúgy nekem tökmindegy hol gyártják a KTM-et és tőlem lehet akár kínai is.Amíg nem baszik ki velem és elmegy többszáz üzemórát addig mocskosúl leszarom honnan szedik össze rá az alkatrészeket Jó motorok a KTM-ek!Nem tökéletesek de jó motorok
Aha, és akkor mutass egy olyan gyártót, aki mindent maga állít elő, és nincs részvényese sem...
arrol már nem is beszélve hogy minek az osztrák cimer sasra rátenni a ktm feliratot?

annyira nem osztrák tradicionális a ktm, sokkal inkább nemzetközi, japán felnik, elektronikák, csapágyak ,stb, olasz fékek, gázmarkolat, kuplung, plastikok, indiai vezetékek, és főrészvényes stb..