Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a cimeres dolog nekem erősen a császári monarchiás időket juttatja eszembe, és mondjuk pont az miatt nem szeretem az osztrákokat,

tudod osztrák magyar monarchia, elnyomás, szabadságharc, világosi fegyverletétel, 13 aradi vértanu, utána az összes csodaszép végvárunk utászok általi felrobbantása, ésatöbbi stb....
hova gondolsz, ez egy ionizációsprotonlézernyalábelhárító
holnap rendelek 2-t, hogy legyen 1 tartalék a polcon
Ha tudod a cikkszámát, akkor igen, de 88.000,- forint az ára...
Eeeeeeeezz nem konzervnyitó?
ilyet lehet venni gyári kiegészítőként is?
Ez...
Melyik láncvezető 88ezer?
Attól más, hogy a gyári gyenge, puha anyagból van, és kopik gyorsan, és 88.000,- forint. Az enyém sokkal tartósabb anyag, és 15.000,- forint. Ennyi a különbség...
és matt fekete is, nem fényes mint a gyári
Mostmár akkor értem!
attól
atól más, hogy ő csinálja
nekem nem ér bele. a 4,25 ös felnin 160 as gumi van... ráadásul a tuskója meg vagdosta az élét, mert állitlag vmi aprilián volt amibe beleért

akkor vmi fém megmunkálós melóhelyed van?
Miből van? Mitől más mint a gyári?
Én csinálom. Van még pár darab...
ne legyél már ilyen negatív

a sm topikban nagyon emlegetik a giraffe láncvezetőket... azokat te csinálod, vagy forgalamzod? vagy csak te árulod el, hogy miből kell csinálni? :O)
Többet ért volna, ha kiegyengeted...
Majd konzultálunk. Mentem melózni
Ciao
Már nem jó.mert legyúrták az elejét.Túl egyszerű lett így! De vannak még helyek,nem kell befosni.
Itt kereberélnének a falu körül.
atomvillanáshoz le akarom menni mindenképp edzeni egy két hét múlva...
Akkor hagy őket a picsába! Mert ők hova akarnak menni endurozni,mikor itt az egész bakony?
Jogos. Felénk kevesen enduroznak egyébként. Ha nem jön senki, akk megyek egyedül