Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos kikerülnél,mert én nem biciklizek. Úgy meg nem nehéz kikerülni!
Inkább versenyezzünk egyet motorral valamelyik pályán. Úúúú jaj bocs el is felejtettem hogy neked NINCS motorod!

A pontos megfogalmazás: Ratyi rambó fotel motoros!
Bringával lehet kikerülnélek...
Egyébként én már csak ilyen szobamotoros vagyok...
Igaza volt a faterodnak! Biciklivel nem estél arcra? Vagy megint lekoptattad a bőrt a tenyeredről?

Nekem nincs rossz kedvem,mert veled ellentétben én motoroztam!
Neeeem. Babettával nem engedett menni, az műszer...(egyébként nem jó, mert nem értek hozzá ) Biciklizhettem, anyu megengedte. De nem akartam kifáradni nagyon, így aztán tudok ide írni neked sok szépet és jót, hátha neked is jobb kedved lesz...
Ja,azt hittem faterod engedett menni egy kört otthon a babettával a ház körül,azért ér fülig a szád!

Idegen szavakat meg ne használj légyszi,mert mink tudatlanok vagyunk és nem ércsük hogy mit akarol mondani a száddal!
Hatost dobtam üveggolyóval... ennyi. Vagy infantilis vagyok. Ki tudja?!
Minek örülsz?
Sziasztok.

Keresek egy KTM-es kollégát. 525 néven fut, nem szokott itt megjelenni.
Szép kis Sm-et hozott össze, a matricája érdekelne.

Elöre is köszi a válaszokat.
Na jóvan
Úgyvan!
Nem tudok hozzászólni,mert még életemben nem láttam egy focimeccset sem!
Ismerek vagy ismertem közülük ETO focisták,meg edzőket,meg ilyen ügyintézőket,de nekik is elmondtam hogy szerintem hová valók! Volt amelyik csak nézett,mint a vett malac! Magyar,Győri foci,aztán olyan gyerekek fociznak benne,akik nem tudnak magyarul,és még a nevüket is kimondhatatlan!
uristen 2009-ig,
száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott..
igen ezt tudom,de ez halott ügy,mert évekkel ezelőtt mikor kijártunk a helyi lakosok,meg a szerv pillanatok alatt ott volt és már ugattak is.
Itt Győr előtt van 1 kicsike "pálya" bár nem vmi fullos az aszfalt...
Ezek akik most vannak csak odavalók....tegnapi meccs okádék volt
Azért a kezdő 11be befér 2magyar általába
Nem hallottam ilyesmiről. Nem lesz egyszerű ilyen rendezvényt összehozni! Szerintem a motorfesztiválon próbáld meg. Vagyis velük próbálj meg valamit összerakni!
Jimmy525 azt hallottam,hogy az Audi épít valami teszt pályát ott Győrben,ez igaz lehet?
Szeretnénk az egyesülettel Győrbe leszervezni egy kis Supermotos mókát valamikor a nyáron annak kutatom a helyszíneket.
Nem. Sőt,egyenesen utálom őket!

Kihajtanám a kőbányába mindet,aztán megmondanám nekik,hogy vagy fociztok,vagy holnaptól itt töritek a követ!
Akkor tom merre

Pintér lemondott az ETO vezetéséről...érdekel a foci?
Győr mellett lakok én is. Azon a felén,ahol az audi van.
Ő Győr mellet lakik nem? Nem tudom merre
Arra felé,ahol a Vass. Őt tudod merre lakik?