Biztos kikerülnél,mert én nem biciklizek. Úgy meg nem nehéz kikerülni!
Inkább versenyezzünk egyet motorral valamelyik pályán. Úúúú jaj bocs el is felejtettem hogy neked NINCS motorod!
A pontos megfogalmazás: Ratyi rambó fotel motoros!
Neeeem. Babettával nem engedett menni, az műszer...(egyébként nem jó, mert nem értek hozzá ) Biciklizhettem, anyu megengedte. De nem akartam kifáradni nagyon, így aztán tudok ide írni neked sok szépet és jót, hátha neked is jobb kedved lesz...
Nem tudok hozzászólni,mert még életemben nem láttam egy focimeccset sem!
Ismerek vagy ismertem közülük ETO focisták,meg edzőket,meg ilyen ügyintézőket,de nekik is elmondtam hogy szerintem hová valók! Volt amelyik csak nézett,mint a vett malac! Magyar,Győri foci,aztán olyan gyerekek fociznak benne,akik nem tudnak magyarul,és még a nevüket is kimondhatatlan!
Nem hallottam ilyesmiről. Nem lesz egyszerű ilyen rendezvényt összehozni! Szerintem a motorfesztiválon próbáld meg. Vagyis velük próbálj meg valamit összerakni!
Jimmy525 azt hallottam,hogy az Audi épít valami teszt pályát ott Győrben,ez igaz lehet?
Szeretnénk az egyesülettel Győrbe leszervezni egy kis Supermotos mókát valamikor a nyáron annak kutatom a helyszíneket.
Inkább versenyezzünk egyet motorral valamelyik pályán. Úúúú jaj bocs el is felejtettem hogy neked NINCS motorod!
A pontos megfogalmazás: Ratyi rambó fotel motoros!