Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ...nézd meg maki videóját .... ott se én megyek..

http://sportmotor.hu/motoros_v...
pedig a 2t ingyen megy, ezt sem tudtad?

amugy te motorozol, csak kérdezem...
nekem 28 napig, a cégnek meg asszem 5 évig... de nem leszek hülye, hogy a "sáros" korongokat leadjam... oldja meg a cég, hogy hova lettek ha véletlenül belefutnak egy ellenőrzésbe. Nekem az a lényeg, hogy én tiszta legyek.
Miért, visszamenőleg nem kell elszámolni a korongokkal?
felőlem onnan vagy ahonnan jól esik

akkor nem ismered a régi kamionos mondást: " az esti korongot reggel, a reggeli korongot este eszem "
Akkor én meg a Közlekedési Főfelügyelettől lennék...
Hát ha teheted akkor nézzél inkább vmi más szakmát... ebből nem lehet megélni, vagy kurva sokat kell menni belföldön, vagy elmész uniózni de akkor meg alig vagy itthon.

Én csütörtök hajnal 2 kor kezdtem, péntek délután 3 kor szálltam ki. 3 tachográf korong és 1250km... mindezt alvás nélkül.
csak 40 t
igen de még nem főállásban első a suli
mindig
ott minid van felvétel, tárt karokkal várnak
de ahogy nézem szakmabeli vagy
ajaj még a végén odamegyek dolgozni
ők előveszik a telefonjukat, meg a telefonszám listát és felhívják az adott ország michelin szervizét és azok küldik a szerviz kocsit ami viszi a pótkereket és kicserélik nekik...
és mivan ha wabererses nekik nincs pótkerekük
csőváz, csőtészta szép álmokat
az első még nem gond, de mikor más a második 100 kilós kereket cibálod az már kiszívja az ember erejét. Amúgy ha rutinos az ember akkor halad, egy belső húzó defektet kicserélek 43 perc alatt kézmosással együtt
Jó éjt
Jajj,az dúrva
na gyerekek elmegyek ledöglök mert hulla vagyok...jó éjt !

ma kiszívott a föld
Láttam ma bicskén első-hátsó kerekes yamahát,orrán száján jött az olaj,de ment mint a disznó Má 2T olajat tettek a hajtásba,me minden olajuk elfogyott,de mentek
de tudnék mesélni kamionos élményeket is mikor 2 defekt volt a póton, és 1 pótkerék...
Kösz,az van dögivel
Nekem az elöző golfban volt minden, emelő, kulcs, mankókerék... azt mikor defektet kaptam derült ki, hogy a jóféle tescos kerékkulcsot körbeforgatom a csavar körül
Az szép