Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze, ez verseny, nem piknik. Majd kapsz szendvicset
Kaja legyen,me lerágom a húsod
Persze, hogy megyünk. Veretjük a vasat a III. osztályban...
köszi de nekem nem olyan LC4em van. ebben a blokkban kis átmérőjű kuplung van. Tényleg értékelem a segítséget de az elején leírtam még a supermoto topicba amikor kezdtük a bizniszt hogy nekem nem szokványos LC4 kuplungom van ez 612-es blokk másféle kuplunggal. Viszont te azt nem vetted észre hogy a sima LC4 kuplung és az EXC között kb 1 centi különbség van átmérőben tehát itt már megbukna a dolog ha olyanom lenne . De az enyém megegyezik átmérőben az excvel. ezért kezdtem el bizakodni..
Hello,gyorsan utánna néztem,nagy valoszinüséggel nem fog passzolni az 525 os lamella az LC4 be, mert az LC4 be 7 db 2,7 mm-es lamella van +1 a legbelső ami kicsit más,az 525 be pedig 7 db 2 mm-es ,úgyhogy ....
Sziasztok!kis segitséget szeretnék kérni. Olyan problémám van hogy ,Exc 450 2006, motorozás közben elpuhul az első teló. mindig rá kell keményitenem. Olaj hiba? vélemény?most 5w-ös olaj van benne. Köszi
az enyém 3 mm a minimum 2.8
Te laca én úgy néztem az usa ktm lapon hogy nem jó bele. a tied 2.7mm ami nálam van az 2mm. de azé kérdezz rá
mármint amikor tudsz.. vagy kedved van na.. érted
á nem is olyan sürgős, ha nem okoz gondot tudnál adni ez ügyben információt?
Igen itt tanulok...félig lehet annak tekinteni
hallom fehérvárról odajönnek holnap emberek.... mit veszenk?
szewa ..nem tudom most méreteket fejből...
akkormost megkérem zoozee-t hogy a 450 - 525 exc kuplung lamella méreteit ha tudja lökje be nekem vagy bárki
pontos méreteket ha lehet
no problem ráér holnap is..
zsozsofc, persze mutatok neked sok jo helyet,

hivj fel : 20 387-7107.
Te Győri vagy?
mennyire sürget az eladás? Engem érdekelne komolyan ha 100% hogy jó de azt kicsit idő kiderítenem
fémlamellát kellett volna vennem. ez mostanra kiderült miután szemrevételezték. de én már előre berendeltem a cuccot...
Azt Fazer nem értem mit vásároltál tévesen?Nem 525EXC-d van neked?Mert írod hogy abba is jó
Üdv

Kérdezném a szakikat, hogy itt lejjebb hirdetett Fazer1000 kolléga lamellái ha jók az én LC4-esembe akkor betehetem.e? mert úgy fest hogy jó a méretek alapján
Hali,

Ha valakit érdekel kuplung lamella...

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
vegyél egy kibaszott lottó szelvényt hátha bejön
bebe járok néha csorgatni a nyálam a cuccokra..