köszi de nekem nem olyan LC4em van. ebben a blokkban kis átmérőjű kuplung van. Tényleg értékelem a segítséget de az elején leírtam még a supermoto topicba amikor kezdtük a bizniszt hogy nekem nem szokványos LC4 kuplungom van ez 612-es blokk másféle kuplunggal. Viszont te azt nem vetted észre hogy a sima LC4 kuplung és az EXC között kb 1 centi különbség van átmérőben tehát itt már megbukna a dolog ha olyanom lenne . De az enyém megegyezik átmérőben az excvel. ezért kezdtem el bizakodni..
Hello,gyorsan utánna néztem,nagy valoszinüséggel nem fog passzolni az 525 os lamella az LC4 be, mert az LC4 be 7 db 2,7 mm-es lamella van +1 a legbelső ami kicsit más,az 525 be pedig 7 db 2 mm-es ,úgyhogy ....
Sziasztok!kis segitséget szeretnék kérni. Olyan problémám van hogy ,Exc 450 2006, motorozás közben elpuhul az első teló. mindig rá kell keményitenem. Olaj hiba? vélemény?most 5w-ös olaj van benne. Köszi
Kérdezném a szakikat, hogy itt lejjebb hirdetett Fazer1000 kolléga lamellái ha jók az én LC4-esembe akkor betehetem.e? mert úgy fest hogy jó a méretek alapján
pontos méreteket ha lehet
hivj fel : 20 387-7107.
Kérdezném a szakikat, hogy itt lejjebb hirdetett Fazer1000 kolléga lamellái ha jók az én LC4-esembe akkor betehetem.e? mert úgy fest hogy jó a méretek alapján
Ha valakit érdekel kuplung lamella...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...