Ha gondolod...
Srácok!
Mit válasszak? Szerintetek a KTM-ek jók? Vagy inkább ne azt vegyek? Vagy nem tom ám.. Szerintem a 300as buta, a 200as gyenge. De utóbbi csak gyári áttétellel tűnik gyengének.. Szerintetek milyennel vegyem? Vagy tudtok a szomszédban vmi gépet eladót? Bár lehet inkább el kéne utaznom és körülnéznem.
Így megfelel Jimmy?
elfelejtettem mondani olyan 1,5-2 karátosak a gyémántocskák.. sajnos csak hollandiában veszik át a csiszolok, folyton bumszlizhatok oda kocsival, már unom is...
apropénzt azt nem, mert akkor valami gond lenne a blokban, viszont a benzinből a nagy nyomás hatására levegő hozzáadásával kis gyémánt szemeket szokott préselni, azt köpködi ki a kipuf végén ..
nekem van is ott egy kis acsko amiben gyűjtöm, nektek nincs?
szép a kezed ilyenek voltak a valagamon is....
és látom visegrádon a salamontorony tetején fotóztatod magad ?
Srácok!
Mit válasszak? Szerintetek a KTM-ek jók? Vagy inkább ne azt vegyek? Vagy nem tom ám.. Szerintem a 300as buta, a 200as gyenge. De utóbbi csak gyári áttétellel tűnik gyengének.. Szerintetek milyennel vegyem? Vagy tudtok a szomszédban vmi gépet eladót? Bár lehet inkább el kéne utaznom és körülnéznem.
Így megfelel Jimmy?
Szerintem jól gondolod át a dolgot,ne kapkodd el a vételt! Kérdezgess körbe egy kicsit!
Aztán sikerült eldönteni hogy mit akarsz?
vagy azt nem irtad melyik vasárnap, melyik év melyik hetében..
A héten meló van szombatig, vasárnap meg megyünk.
Jön azon néha nagyobb füst is mint a 2T-ken!
-Te hallod mért van két csöcsöd a hátadon?
-Fasszal a pofámon kussolnék...
jajj most jut eszembe neked 4t van azon csak olajsár röpűl ki, bár lehet az is jo valamire..
egy kör -egy sárvédő. jo arány.
nélküle nem jöhetett volna létre eme műremek...
apropénzt azt nem, mert akkor valami gond lenne a blokban, viszont a benzinből a nagy nyomás hatására levegő hozzáadásával kis gyémánt szemeket szokott préselni, azt köpködi ki a kipuf végén ..
nekem van is ott egy kis acsko amiben gyűjtöm, nektek nincs?
nemá, én abbol veszek évente két uj motort...
nem is értem ott ált már jo ideje, ott jöttek fel a motorok erre elgurul elötte,