Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert vasárnap a vásárnap,
tudod az évek meg a rutin ...
Jah, néha kinézünk oda fotózni. Általában engem szoktak ott fényképezni. Te adatlapról eldöntöd, h valaki tud-e motorozni? Azt hogy csinálod?
megnéztem adatlapodat hogy tudsz -e motorozni ....

szép a kezed ilyenek voltak a valagamon is....

és látom visegrádon a salamontorony tetején fotóztatod magad ?
Egyébként Derbi Senda-t fogok venni. Az olcsó is, közel is van. És még narancsra is lefesthetem.
Dehogy jó! Ez nagyon kevés infó ezekről a motorokról! A 4T-ről még nem is beszéltél. Szerintem kérdezgess még körbe egy kicsit!
Ha gondolod...
Srácok!
Mit válasszak? Szerintetek a KTM-ek jók? Vagy inkább ne azt vegyek? Vagy nem tom ám.. Szerintem a 300as buta, a 200as gyenge. De utóbbi csak gyári áttétellel tűnik gyengének.. Szerintetek milyennel vegyem? Vagy tudtok a szomszédban vmi gépet eladót? Bár lehet inkább el kéne utaznom és körülnéznem.
Így megfelel Jimmy?
Még várjuk ki a végét!

Szerintem jól gondolod át a dolgot,ne kapkodd el a vételt! Kérdezgess körbe egy kicsit!
mi lesz az ?
csaknem ?
Idén vasárnap veszek motort...
Baszki vasárnap van!

Aztán sikerült eldönteni hogy mit akarsz?
ma van vasárnap..

vagy azt nem irtad melyik vasárnap, melyik év melyik hetében..
Vasárnap lesz motorvásár. Nem gondoltad volna mi?
A héten meló van szombatig, vasárnap meg megyünk.
Na mi van makk arcú? Vettél már motort,vagy még mindig szarakodol rajta?
Dehogy vagyok normális! Az mire jó?

Jön azon néha nagyobb füst is mint a 2T-ken!
Elefánt a tevének:
-Te hallod mért van két csöcsöd a hátadon?
-Fasszal a pofámon kussolnék...
és a kipufogo végén kiröpködő gyémántokat meg veszni hagyod,? há normális vagy?

jajj most jut eszembe neked 4t van azon csak olajsár röpűl ki, bár lehet az is jo valamire..
lehet anyira megörült hogy végre mehet egy motorral hogy rögtön megvakult..

egy kör -egy sárvédő. jo arány.
Nekem a lábam között van csak acskó!
egy első sárvédőm bánta...de rendes voltam meghívtam rá ferikét mert elvállalta a filmen ezt a szerepet...

nélküle nem jöhetett volna létre eme műremek...
elfelejtettem mondani olyan 1,5-2 karátosak a gyémántocskák.. sajnos csak hollandiában veszik át a csiszolok, folyton bumszlizhatok oda kocsival, már unom is...
nem nem ...

apropénzt azt nem, mert akkor valami gond lenne a blokban, viszont a benzinből a nagy nyomás hatására levegő hozzáadásával kis gyémánt szemeket szokott préselni, azt köpködi ki a kipuf végén ..

nekem van is ott egy kis acsko amiben gyűjtöm, nektek nincs?

nemá, én abbol veszek évente két uj motort...
láttam már komoly csunya lett volna pont ráugrik a fejére, mondjuk legalább megtanult volna körűlnézni,

nem is értem ott ált már jo ideje, ott jöttek fel a motorok erre elgurul elötte,
Mi az hogy ingyen megy!? Annyira gazdaságos,hogy néha még apró pénzt is köpköd a kipufogó!