Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyis kicsit furin gondolkodik a motorozásról,illetve teljesen másképp mint az átlag
mert ?
Érdekes!
aha..ő a gazdám
És a "szakértő" a főnököd? HA igen az "JÓ"
mosogasd ki faszán ...
Hallo

figyu csak lekaptam a karbi tetejét ( megnéztem hol van a tű) és teli van ilyen olajos szürke trutyival ( gondolom ahogy kopnak az alkatracék) az jó úgy vagy érdemesebb kitakarítani és befújkálni vmi teflonos olajsprével ottan a dolgokat?
ja de saját lovak..csak mehetett vele...
zoozee, ezek a ti tesztmotorjaitok?
Forgásirányos mezei pocok lábmintát kell beletenni Azt kaparták az állatok
én most csináltattam ilyen forrasztopákás gumi besűtöt, ami ilyen kismacko fejet sűt bele a bűtyökbe, bazze ebbe kössenek bele a ződek, a maci vot.
Tessék mondani,a benzinből nem párolog el az olaj?A gumi meg ugye a nyálkán nem is kopik,vagy nem jól tudom?Esetleg meg kellene erdőzés előtt kenni vazelinnel? Akkor nem károsítaná az erdőt,esetleg 2 zacskó fűmagot kéne elszórni,mindennap a nyomokba,büntetésből. Úgyis kútba dobott píz
szép estét emberek, jo volt a mai motorozás .

ezuton üzenem azoknak akik folyton a fogyasztással buziznak hogy pl ma a fagyott erdő+megolvadt nyálka rajta simán befigyelt a 1,5 szorzo, pedig én nem pörgetem hanem elfolyatom , de igyi vannak helyek ahol nincs mese ha fel akarsz jutni oda kell baszni a gázt, és a kerék meg forog 2-3-szor anyit mind kéne, ez van ez egy ilyen bicigli.
Keveset kap, a hidegebb időjárás miatt át kell karburálni a gépet, emelj egyet a tűn, illetve lehet nagyobb főfuvi is kéne bele a hideg miatt, nehogy megragadjon teljes gázon.
szia zoozee, 2003-as lc4 himbarendszerről van szó.a mellékelt képen a 9-es alkatrészt lehet külön is kapni vagy csak felújító szettben?
Üdv segitség kellene: I. 2007 250 exc alapjárat ok, aztán kis gázon fulladozik, ha rajta a szivató szépen megy. Karburátor szétszedve, pucolva..., mi lehet a megoldás?
II. viz terhelésen felforr, gyárilag nincs a hűtőn gomba, de ventillátort lehet rá rendelni, valakinek van ventillátor ezen a tipuson? Mi a tapasztalat, hova van a gomba bekötve?
Köszönettel
Róbert
igazad van,hogy annyit ér minden amennyiért el tudod adni, de így hogy én is tudom hasznosítani nekem pont annyival ér többet mint amit már neked nem érdemes rááldozni! nincs ebből semmi,majd ha egyszer úgy gondolom,még talán lesz annyi ...
Nagyon szívesen egyébként jó pár cuccom van exc-hez, sxf-hez, nézz fel a blackmoto.hu-ra, ott megtalálod egy részét (sok sok apróság van fent )
Közben lehet lesz! De azért köszönöm a lehetőséget, rendes tőled
Szia! Nekem van kettő is
nekem enyit ér meg max , ha jo akkor jo ha nem akkor sincs baj, bent marad a mostani.

amugy minden anyit ér amenyit adnak érte.
így is engedtem egy 5öst... sehol nem kapsz ilyet használtan 200dollár alatt..még ez annak is a fele

229 dolcsi+posta ez is...
Ez 1 nagyon jó kérdés!
Nem szeretnék sértő ajánlatot tenni!
Ígértek bontóból,hogy hoznak 15ért-kompletten,de még nem kaptam meg,pedig hetente cuccolnak.
Azért érdekelne,hogy mégis mi az elképzelésed!
A rugó akasztó csavar letört vagy mi történt vele?
Igazából csak lámpa kellene.Nemsokára műszakizni viszem,de az enyémen a foncsor teljesen tönkre van.Tudsz valami képet betenni a narancssárgáról?
szeva! mennyit szánnál rá?