figyu csak lekaptam a karbi tetejét ( megnéztem hol van a tű) és teli van ilyen olajos szürke trutyival ( gondolom ahogy kopnak az alkatracék) az jó úgy vagy érdemesebb kitakarítani és befújkálni vmi teflonos olajsprével ottan a dolgokat?
Tessék mondani,a benzinből nem párolog el az olaj?A gumi meg ugye a nyálkán nem is kopik,vagy nem jól tudom?Esetleg meg kellene erdőzés előtt kenni vazelinnel? Akkor nem károsítaná az erdőt,esetleg 2 zacskó fűmagot kéne elszórni,mindennap a nyomokba,büntetésből. Úgyis kútba dobott píz
ezuton üzenem azoknak akik folyton a fogyasztással buziznak hogy pl ma a fagyott erdő+megolvadt nyálka rajta simán befigyelt a 1,5 szorzo, pedig én nem pörgetem hanem elfolyatom , de igyi vannak helyek ahol nincs mese ha fel akarsz jutni oda kell baszni a gázt, és a kerék meg forog 2-3-szor anyit mind kéne, ez van ez egy ilyen bicigli.
Keveset kap, a hidegebb időjárás miatt át kell karburálni a gépet, emelj egyet a tűn, illetve lehet nagyobb főfuvi is kéne bele a hideg miatt, nehogy megragadjon teljes gázon.
Üdv segitség kellene: I. 2007 250 exc alapjárat ok, aztán kis gázon fulladozik, ha rajta a szivató szépen megy. Karburátor szétszedve, pucolva..., mi lehet a megoldás?
II. viz terhelésen felforr, gyárilag nincs a hűtőn gomba, de ventillátort lehet rá rendelni, valakinek van ventillátor ezen a tipuson? Mi a tapasztalat, hova van a gomba bekötve?
Köszönettel
Róbert
igazad van,hogy annyit ér minden amennyiért el tudod adni, de így hogy én is tudom hasznosítani nekem pont annyival ér többet mint amit már neked nem érdemes rááldozni! nincs ebből semmi,majd ha egyszer úgy gondolom,még talán lesz annyi ...
Ez 1 nagyon jó kérdés!
Nem szeretnék sértő ajánlatot tenni!
Ígértek bontóból,hogy hoznak 15ért-kompletten,de még nem kaptam meg,pedig hetente cuccolnak.
Azért érdekelne,hogy mégis mi az elképzelésed!
A rugó akasztó csavar letört vagy mi történt vele?
figyu csak lekaptam a karbi tetejét ( megnéztem hol van a tű) és teli van ilyen olajos szürke trutyival ( gondolom ahogy kopnak az alkatracék) az jó úgy vagy érdemesebb kitakarítani és befújkálni vmi teflonos olajsprével ottan a dolgokat?
ezuton üzenem azoknak akik folyton a fogyasztással buziznak hogy pl ma a fagyott erdő+megolvadt nyálka rajta simán befigyelt a 1,5 szorzo, pedig én nem pörgetem hanem elfolyatom , de igyi vannak helyek ahol nincs mese ha fel akarsz jutni oda kell baszni a gázt, és a kerék meg forog 2-3-szor anyit mind kéne, ez van ez egy ilyen bicigli.
II. viz terhelésen felforr, gyárilag nincs a hűtőn gomba, de ventillátort lehet rá rendelni, valakinek van ventillátor ezen a tipuson? Mi a tapasztalat, hova van a gomba bekötve?
Köszönettel
Róbert
amugy minden anyit ér amenyit adnak érte.
229 dolcsi+posta ez is...
Nem szeretnék sértő ajánlatot tenni!
Ígértek bontóból,hogy hoznak 15ért-kompletten,de még nem kaptam meg,pedig hetente cuccolnak.
Azért érdekelne,hogy mégis mi az elképzelésed!
A rugó akasztó csavar letört vagy mi történt vele?