Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na fasza megőrűlök ha még 5 napig tart..
Nekem is 1 hét volt
most jobb ne szarozz vele mert ha visszaesel szarabb maradj a seggeden annyit nem ér hogy lerottyanj papa
Én megyek a tudodkihez....ha-ha-ha na pá
Bazzeg,jól bekaptad a hosszú hétvégére!
hello öreg izzad ki !majd gondolok rád én most indulok izzadni Fehérvárra
hehehehehehe
még az a jo igen ritkán vagyok beteg kb 12-éve nem voltam ennyire kész.. amugy már csak 38 a lázam ez jo jel takarodik a kis geci virus.
Bélám szeretjük mikor ilyen kifejező vagyol...
bazzeg nagyon elegem van ebböl a szar virusbol, hogy a jobüdős k anyját baszná telibe..
Én ha minden rendben megy lecsekkolom a bagi pályát.. vasárnap
Jó estét bélák! Holnap mindenki húzzon motorozni!

Kivéve ronist! Ő maradjon otthon,aztán nyögjön!
Van minden hozzá,csak messze kellett volna nyulni érte.
figyu báttya

az exc műszerfalnak az üzemóra számlálója honnan kapja a jelet? az első kerékjelétől, vagy motorindítástól?

múltkor betettem az sm szettet és azóta nem működik a km órám. hiába állítgattam a hézagon, néha 1x1 beugrik egy pillanatra, és az üzemóra se változott, pedig motoroztam vagy 3 órát vele.
Hali

qvad verseny nincsen már? vagy szoktak még vhol rendezgetni az országban?
Itt sem a károkozás miatt nem lesz a bánya odaadva idén. Talán ki nem fizetett használati jogok körül kéne nézelődni inkább. Amikor jelöltük a pályát csütörtökön, akkor jött az új tulaj, mert hogy eladták a terület egy részét, amin a verseny is megy. Persze az új tulaj nem tudta, hogy a régi odaadta a vasárnapi versenyre. Még szerencse, hogy rugalmas volt az ember, és megengedte...
hát már minden szar .....

esztergom enduro..oktáv kupa ki hogy ismeri az húsz éve elég komoly cuccnak számított magyarországi versenyek között 50 kilométeres útvonalával...nehéz terepen futó nyomvonalával...osztrákok magyarok itt véreztek minden kanyarnál...szóval frankók voltak a szakaszok...
ez évek alatt mostanra odáig süllyedt , hogy gyerekkel ölembe páréve a két tesztet kivéve végigmentem ...persze robogóval....mert motorral a mért szakaszokon is végigmentem volna....
szóval mára már az egész egy aszfaltos szántóföldetkerülgetős kutyaszar lett...

vége ennyi lett ...szerintem már soha nem is lesz ....sajnos
Ezek szerint tényleg nem lesz benne a homokbánya?
Pedig az a legjobb...
Mindig mindenki pofázza hogy kevés a sportban a motoros de a pályát meg egyre szűkítik. Gondolom nagy kárt okozott az eddigi verseny a bányában... Bár nem tudom mi áll a háttérben.
és bedugod a bágerbe a homokba ?
oké majd legközelebb viszek pendrive-ot!
bizony majd megkapod valahogy
szewa ronis.....oda lett a hétvégéd...bassza meg ...főleg ez most hosszú is...
szeva lettek jó felvételek?
7 deci, mért nincs hozzá könyved,?

ha kell itt az enyém lemásolom van engine parts , owners manuál összes alkatrész benne robbantva, a blokk ugyan az a tiédben mint az enyémben.
szewa vzoli láttalak videókon nyelezed a gépet...
14:48 és nemcsak gyári hanem jó is
köszi Ronis közben megoldódott a problémám!