Nem tudom,majd délelőtt szétbombázom,eddig nem jutottam el hozzá.Szólok,ha nem lehet vele semmire jutni,ha lehet akkor megcsinálom,csak le kell szúrni az alját,mert hegesztve van.Meló meg ezer van,de reggel ő az első.
Na az nem jó Szoptam,mert félóra alatt leszedtük a pótkereket ketten,azt kiderült jó rá(gyári,csak a csavarok túl hosszúak alufelni miatt.Szopka utca befigyelt egyből Elbasztunk félórát
Találtunk olyan gumist,kint aludt a műhely előtt a farönkökön.Kérdem tőle ablakot lehúzva,helló,jó helyre jöttünk,minket várt?Azt se tudta hol van 1500-é megcsinálta 10 perc alatt.De az a figura,mesébe illő volt alakra,dumára mindenben Rendes volt
Kint,tekergetett egyfolytában,nem is motorozott,legalábbis negyed négyig nem.Nekem nem kellett senkinek.Viszont első defektet szereltem mint állat az autón
Majd akkor szétborítom azt a karbit is és megnézem.
Ma voltunk egyet motorozgatni, az enyém meg azt kezdte el, hogy néha alapjárton leáll, és csak szivatóval indul el. Gondolom vmi dzsuva került a rendszerbe.
blacktrade@indamail.hu
na majd lesz időm neki esek, de most meló váltás volt, és kicsit pörgös a dolog
Ma voltunk egyet motorozgatni, az enyém meg azt kezdte el, hogy néha alapjárton leáll, és csak szivatóval indul el. Gondolom vmi dzsuva került a rendszerbe.
ezeknek nincs a benzincsapba szűrő igaz?
a szövegekre meg ne figyelj mert mókusvakítás....2T ingyen megy meg ilyen baromságok...anyit röhögök az ilyeneken...
Az mitől lehet, hogy néha eltűnik az alapjárat vagy épp nagyon fönnmarad? ( bátyám motorja)