Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké oké jó munkát
Nem tudom,majd délelőtt szétbombázom,eddig nem jutottam el hozzá.Szólok,ha nem lehet vele semmire jutni,ha lehet akkor megcsinálom,csak le kell szúrni az alját,mert hegesztve van.Meló meg ezer van,de reggel ő az első.
én ezt megoldottam 4 éve nincs pótkerekem...
Hali.
blacktrade@indamail.hu
ne is mond, nekem ha első defektem van akkor a hátsó kereket kell előre tenni és csak oda tudom föltenni a mankót...
szia csika mi van a gsf 250 bandit hátsó teleszkóppal ? Gány?
Na az nem jó Szoptam,mert félóra alatt leszedtük a pótkereket ketten,azt kiderült jó rá(gyári,csak a csavarok túl hosszúak alufelni miatt.Szopka utca befigyelt egyből Elbasztunk félórát
az jó... reggel nekem is új belsőgumi került a gépbe
Találtunk olyan gumist,kint aludt a műhely előtt a farönkökön.Kérdem tőle ablakot lehúzva,helló,jó helyre jöttünk,minket várt?Azt se tudta hol van 1500-é megcsinálta 10 perc alatt.De az a figura,mesébe illő volt alakra,dumára mindenben Rendes volt
Kint,tekergetett egyfolytában,nem is motorozott,legalábbis negyed négyig nem.Nekem nem kellett senkinek.Viszont első defektet szereltem mint állat az autón
Igen én is imádom hogy a 2t ingyen,a 4t meg megfizethetetlen

na majd lesz időm neki esek, de most meló váltás volt, és kicsit pörgös a dolog
havasi is kint volt ?
majdnem én is de mégse
tudom
A Ricsi az kint volt Monoron.
de van ...de ettől még lehet kis kosz vagy vízcsepp itt ott..
Majd akkor szétborítom azt a karbit is és megnézem.

Ma voltunk egyet motorozgatni, az enyém meg azt kezdte el, hogy néha alapjárton leáll, és csak szivatóval indul el. Gondolom vmi dzsuva került a rendszerbe.

ezeknek nincs a benzincsapba szűrő igaz?
hello bélám ..maga nem jár motorozni ...beírom az igazolatlanokat
ja...amúgy 20 éve versenyző meg övé az egész okr team meg márkakereskedő....nem is kicsi ...

a szövegekre meg ne figyelj mert mókusvakítás....2T ingyen megy meg ilyen baromságok...anyit röhögök az ilyeneken...
blackmachine! küldj egy légyszives egy email címet! küldök közeli képeket! árat megbeszéljük!
lehet meg van kopva a tűfúvóka...amibe belemegy a súbertű...
És akkor gondolom vékonyan be is kell fújkálni picit.

Az mitől lehet, hogy néha eltűnik az alapjárat vagy épp nagyon fönnmarad? ( bátyám motorja)
2t 4t vezethetőségre gondolok és a patak átkelésre