Gondban is leszek hogy mi a faszomat vegyek ha netán elvinné valaki a patkányt
Ja ...de ha lőszerben számoltam volna, akkor még szarabb arány jön ki...2002-ben 28-30 forint volt egy 9x19-es, ma meg ha megveszel 1000 db-ot egyben, akkor se kapod meg 45 Ft alatt (kisebb tételnél meg min. 50)
Nem csinálok belőle titkot hogy a DR-t tavaly azért vettem meg mert olyan terepmotort szerettem volna aminek az EXC-énél lényegesen alacsonyabbak a fenntartási költségei...sajnos az kimaradt a számításból hogy ami egy 160 centis rizszabálónak jó, azon én a 180 centimmel kurvára nem férek el
Lesz az majd még így se
2002-ben amikor elkezdtem dolgozni egy havi fizumból több mint 530 liter benyát tudtam volna venni - most meg alig 400-at (mondjuk ebben nem kis szerepe van hogy azóta a fizetésem szinte semmit nem emelkedett az elmúlt 9 évben)...ráadásul ugye az üzemanyagok árával együtt drágul szinte minden, tehát még kevesebb jut motorozásra...ha így megy tovább, nekem már nem sokáig fog telni rá hogy egy 2üteműt etessek
terepmotor fogyasztással én úgy vagyok hogy reggel csurig tankolom, hogy folyik belőle a tetején.... és motorozok...aztán ismét megtöltöm ...és ez így megy minden hétvégén vagy motorozásnapon kb...20 éve...és bátran mondhatom bevált....
hazudtam több mint 20 éve...
a nagymotorjogsim 27 éves.....előtte pár évvel volt kismotorjogsim és amit még be kell vallanom sokat mentem ezek nélkül előtte és akkor is benzinnel...
Ja ...de ha lőszerben számoltam volna, akkor még szarabb arány jön ki...2002-ben 28-30 forint volt egy 9x19-es, ma meg ha megveszel 1000 db-ot egyben, akkor se kapod meg 45 Ft alatt (kisebb tételnél meg min. 50)