Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondban is leszek hogy mi a faszomat vegyek ha netán elvinné valaki a patkányt

Ja ...de ha lőszerben számoltam volna, akkor még szarabb arány jön ki...2002-ben 28-30 forint volt egy 9x19-es, ma meg ha megveszel 1000 db-ot egyben, akkor se kapod meg 45 Ft alatt (kisebb tételnél meg min. 50)
jó hát a kétütem az nem olcsó dolog ...azt én se engedhetem meg magamnak ...

de megjegyzem geci jól keresel....
Át lesz no para! Úgy sem hagyom meg olyannak, amilyennek veszem....
Nem csinálok belőle titkot hogy a DR-t tavaly azért vettem meg mert olyan terepmotort szerettem volna aminek az EXC-énél lényegesen alacsonyabbak a fenntartási költségei...sajnos az kimaradt a számításból hogy ami egy 160 centis rizszabálónak jó, azon én a 180 centimmel kurvára nem férek el
Szerintem illene hozzád...
ráadásul rögtön áttételezni kell, és élettartam is rövidebb... én átgondolnám ezt még a helyedben,

beszéljünk rola , ? akarod?
tényleg ,

vajon egy erbi senda menyit eszik ha huzom neki,? nem tudjátok, segiccsetek lécci lécci,

és a hellokittis matrica az fogyasztáscsökkentő, vagy csak önbizalom növelő, esetleg csak simán buzis? de most mé...
ezt én is igy csinálom, lehet ez valami halgatolagos dolog, egy csomo emberröl hallottam már aki ugyan igy csinálja,,,
Lesz az majd még így se
2002-ben amikor elkezdtem dolgozni egy havi fizumból több mint 530 liter benyát tudtam volna venni - most meg alig 400-at (mondjuk ebben nem kis szerepe van hogy azóta a fizetésem szinte semmit nem emelkedett az elmúlt 9 évben)...ráadásul ugye az üzemanyagok árával együtt drágul szinte minden, tehát még kevesebb jut motorozásra...ha így megy tovább, nekem már nem sokáig fog telni rá hogy egy 2üteműt etessek
Tudom nehéz beismerni,de eddig is mindig igazam volt!

Sőt,ha nem mondok semmit,akkor is igazam van!
Kénytelen vagyok veled most egyetérteni. Még ha nehezemre is esik..
Akinek annyira fontos,az ne vegyen ilyen motorokat!
terepmotor fogyasztással én úgy vagyok hogy reggel csurig tankolom, hogy folyik belőle a tetején.... és motorozok...aztán ismét megtöltöm ...és ez így megy minden hétvégén vagy motorozásnapon kb...20 éve...és bátran mondhatom bevált....

hazudtam több mint 20 éve...
a nagymotorjogsim 27 éves.....előtte pár évvel volt kismotorjogsim és amit még be kell vallanom sokat mentem ezek nélkül előtte és akkor is benzinnel...
Akkor majd nem tankolsz annyit.
Olajból is Motul lesz benne, sikerült baromi jó áron hozzájutni.
Ahogy a benzinárak alakulnak, előbb-utóbb mindannyiunknak fontos lesz
Pedig az nagyon fontos!
Én eddig is leszartam, h mennyit eszik. Sose volt ilyen jellegű kérdésem.
200? Miért nem 250 vagy 300? A 200-as gyenge,és nagyon kell forgatni,ezért sokkal többet is eszik!
Nem fogom azt mondani, hogy hallgattam rátok ezért 200ast veszek.
Ennek ellenére 200as EXC lett a választásom eredménye.
De még mindig nem árultad el hogy mit veszel!

Vagy titkos?
De majd azér te is kérdezgessél utána minden fórumon! És ne felejtsed ki a mennyit eszik ha húzom neki,kérdést sem!
derbi senda az álmom hello kittis dizájnal...
te szoktál motorzani?
Na meg nem is való neked erősebb!