Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól értelmeztem a régebbi hozzászólásokat akkor ez lehet vezérmű tengely kopás de majd megmondják az okosak
novemberbe lettek cserélve a szimeringek,azota 3-szor mentem a motorral.és gyári lett belerakva
én nem tudom de ez már sokszor volt itt téma,

itt ugyan olajfolyás van de remélem segít:

zoozzee válasza :

zoozee
[12380] 2010. augusztus 27. 19:34
persze, hogy folyhat olaj is mert dupla szimmering van a tömbszelencébe egyik a vizet zárja a másik pedig az olajat és közte van a túlfolyó, hogy ne folyjanak össze...
szóval szimeringeket cseréld, meg van ott két "o" ring is és kész....olyan max. 2 ezer az anyag kb.. meló meg 20 perc a víz le-felengedés miatt......azt azért nézd meg hogy a szimmering futófelület nincs-e összebaszva vagy megrohadva...sajnos ez a te esetedben pont a veztengely vége és így nem cserélhető/javítható eccerűen de meglehet csinálni....mert az amúgy jó veztengelyt sokszor ki akarják cseréltetni szervízekben és az 100-120 euro kb...azt ne engedd
helló.vízpumpa alatt van egy lyuk ott elkezdet szivárogni a hűtőfolyadék.eddig nem csinálta mi lehet a baj?
Ez már nem DRZ.
Én is tanácstalan vagyok telőharisnya ügyben! Zé te pontosan milyet is használsz? Nem értettem tökéletesen a mondanivalódat, bocs.
Ronis te miért hagytad el végleg a harisnyát? Válaszokat előre is köszi!
UI: Sikerült szombaton megkergetni végre az újoncot és ő volt az erősebb Kicsit össze is törtem magam
Azért itt felénk a homokban mennék vele egy próbát szívesen
hú de nem bírtak magukkal
http://www.tesztmotor.hu/magazin/magazin/minek-nevezzelek-dakar-superbi
ke-nak.html
THX
Én inkább motorozás után szoktam, akkor még könnyebben lejön, nincs úgy rászáradva.
most nézem a te fajta motorodon már ez a szárat körbe vevő műanyag van az amugy is alig lesz sáros,

és a felső műanyag csuszkát le kell venned rola ha telo harisnyát akarsz rárakni.
olyan sűrűn nem csinálom inkább csak kb havonta egyszer., meg mikor a telot szétrántom a szimeringet is be kell kenni .

célszerű a teloszárat motorozás elött egy darab rongyal letörölni..
saras veretés után lehúzod a porvédőt, kipucolod alá a sziló és megy vissza?
régebben használtam, de akkor is ugy hogy nyáron felhuztam a felső szárra hogy ne sikáljon , csak sárban meg összel- télen volt lehuzva.

kb 2 éve már nem használok, inkább karbantartom a telo szimeringet porvédőt szilikon zsirral, és a dolog tökéletesen működik,
ronis, te használsz telóharisnyát?
még ebben sem vagyok biztos...
Senki nem nevezte az MC 4 oldalfalát húde puhának...annyi volt a sztori, hogy valamivel jobban terül, mint az s12...
én nem nevezném az MC-4 oldalfalát olyan hude puhának, amugy sokan szeretik azt a gumit ,csak szikla közelébe ne menj vele mert abűtykök azonnal elmennek borért
a sixdays-nek tényleg jol terűlős puha az oldala, de az fim-es gumi ,
mondjuk elöl a sixdays egy vicc, az összes bűtykét ledobja a szélső sorrol a sziklásban.

én például most hátra MC-5-öt raktam fel aminek anyira erős merev oldalfala van hogy már 0,4-el járok vele hogy valamit terűljön, szikláson.
persze erdősben jol megy mert akkora bűtykök vannak mint egy szivlapát, nem is törik, de extrémkedős sziklás helyen csunyán szar.
Na mindegy, lehet kipróbálom a metzeler-t...
Telóvédőharisnyából a gyári KTM-eset használod?
jó neki lehet hinni...
persze versenyzői szemmel...mert mindíg friss gumival járnak és amikor vadiúj a michelin és nincs benne kb.100 -200 km tényleg kemény... de lehet kövesbe menni vele alacsonyabb nyomással is meg defekttel is hazajössz ..sőt el is indulhatsz vele otthonról...
amúgy a metzeller se puha nehogy meglepődj....
nem olyan mint a mitas, hogy kézzel leszerelem meg felteszem...
A. Peti javasolta ezt a gumit, ezzel lett bajnok 2006-ban endúró II. osztály E3-ban...
Azt mondta, hogy a mostani michelinekkel az lett a baj, h keményebb lett az oldalfaluk és nem terülnek annyira, mint régen...ellenben a metzeler-rel, ami "sokkal" jobban terül uolyan nyomáson...
az ára nálunk meg 30 forint első hátsó....
hát az s12 helyett ne beszéljenek rá semmire ha rám hallgatsz de nem akarlak rábeszélni csak ez több embernek bevált........főleg előre nem állok szóba senkivel ezügyben...

...nekem volt metzeller de odaadtam haveromnak (hori67)drz re és nem volt panasza...úgyhogy nem lehet rossz gumi ...pedig csúnya helyekre jár drz vel...még oda is ahova a nagy ktm esek fele is csak nézni jár......meg megjárta vele erdélyt is pont...

amúgy ilyen rábeszélésekre én mindíg azt mondom nézd meg ki mondja ..miért....és nézd meg azt is , hogy motorozik vele....
mert a beszélgetősökből meg a boltosokból sokat láttam már...igaz csak állni a pálya szélén....szóval a fele az ilyennek műanyagkatona...