Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy van rá érdeklődő bőségesen Fájó szívvel fogok elvállni a kisbarátomtól
De nekem elég az alap imádkozósáska.Úgyis megkell tanítani az endurózásra.SXS futóművet meg majd elboltolom Amúgy Csumpi Pumpi én vagyok
Gondolkoztam valami matricaszetten Ilyen monsteres szerintem jól állna neki
legalább két db alapáras kawasakis monsteres szöcske , ér egy SXS futőműves imádkozot..
imádkozosáska már feláras hello.!

annak komoly SXS futoműje van elől, még ölni is tud vele..
simán megoldaná, a végén kapna egy pár szép sárga kiscipőt is hogy jobban ugorjon, kis teleszkopokat beépitene a hátso lábaihoz hogy meglegyen érkezéskor a fáktori filing.
Amúgy csere érdekel Imádkozósáskára
Köszönöm az érdeklődést a szöcske iránt de komolyan Olyan sokan érdeklődtek hogy nem is tudom kinek adjam el.Pedig fix áras volt De gondolkodom azon még hogy elvigyem csikához egy komplett rugóstag felújításra Szerintetek vállalná
Mi igy várjuk a tavaszt,READY TO RACE...:)

Esetleg nincs valakinek elfekvőben egy komplett narancs idomzata?Szivesen cserélnék!
Szerintetek megér 100 ezer zsét egy lc4 640 2001 jó állapotú blokk egyben ? . Karbi nélkül.
akkor röhögjél
szeretem ha boldogok az emberek
móka és kacagás az élet
Az
de kibaszotúl vicces
mivan még mindig nem vitték el a motort
Nem mertem odaírni neki, hogy szegény YAMAHA XD
ez is ktm csak kék ruhában Olyan mint a szöcske ÁLCÁZOTT
múltkor még a KTM-et szidták
yamaha-wr426 sztem rosszul lesz
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://sportmotor.hu/motoros_k...

nagy az isten állatkertje,

ide is betalálnak az okos vadász zöldek, belegondolok folyton itt figyelhetnek a háttérben és olvasgatnak...
a dizájn alapján egyértelműen Kawás szöcske, ráadásul monsteres is,

szoval ha narancs szinű lenne és kék-fehér redbull-os lenne a lába , talán hihető lenne hogy ez egy KTM fun szöcske, ha az a lenne ott nem lenne..
Jólvanna késő van.
Köszi mindenkinek ,már sikerült találnom egy jó állapotú használt dobot,viszont ha vki esetleg tud egy exc,sxc, kormánykapcsolót ami még használható és elfogatható árban az érdekelne.
Elvileg ktm fan az eladó
Az a fránya szövegértelmezés!
de akkor most szögezzük le! ezt most KTM vagy Kawa blokk hajtja? nem nagyon bízok most már az eladóba
hopsz elolvastam
Nem növi ki,de az igazi endurós mindig ad a kinézetére,és csak a legutolsó katalógus szerinti ruhákban jár az erdőbe!