Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sze-n végeztél?
am meg 2t 2t 2t 2t 2t mindenki azt veszi, vagy arra cseréli az kell mindenkinek legjobb
na jó azért a 4t se szar, naon teccik ahogy csattongnak meg durrognak meg az a lineáris erőleadás sem lehet rossz egy két helyzetben
2t....max viszel begát...
sielni,,,,:O:O:O én tuti nem...am nem decemberben ránéztem azóta semmi
én is hétvégente tolom csak kevesebbet mert a 25ös az sajnos egy hasas jószág te mivel tolod?
AUDI vagyok biorobot. De má' nem sokáig tán
Csak még mindig nem tom, h 2t vagy 4t... egyszerűen nem tudom eldönteni... járunk hosszabb túrákra is terepen. Sokat 60-100km egy nap, hétvégente...
mit dolgozol ha szabad kérdeznem?
és ami az endurohoz tartozik az minden eszméletlen, de a 2t, az azé télleg mindörökké
Nekem a munkát nem kell keresni... állandóan bent vagyok a cégnél.
De pontosan ezért, hogy legyen a motorra zs. Ma beleszerettem a 2T KTM-ekbe, igaz h a benzinpacsálás nem az én műfajom, de áhh, eszméletlen egy gépek
a kurva életbe h nem tudok írni
na szóval csináltál-e valamit a mocin drprof?
jó neked
itt hiány van abba a kurva moneyban, úgyhogy munkát is kellesz keresni
Nekem ha idén sikerül elég sokat kimennem crossozni meg endurozni, akkor még idén megmérettetem magam egy versenyen. Nem számít a helyezés, csak a feeling kedvéért.
ez így lesz kedves barátom
hát te alakítottál-e valamit a te mocidaon valamit? ránéztél egyáltalán? mert sielni voltál azt láttam
én is remélem
habár, ma rájöttem, h sokat kell még tanulnom, ezért csak nem indulok idén, sőőt lehet jővőre se, hanem gyakorlok 1000-el
I EXTREMEHARDKIBASZOTTENDURO
Miért ezek milyen kerekek rajta?
De tudod mit?! Érdekel a gép, vegyél fel msnre és megbeszéljük.
yahzee@freemail.hu
De én úgy mentem megnézni az SXet, h patika állapot, iszonyat erő. Tökéletes motor... érted. Megnéztük, levontuk a konzekvenciát, majd haver mondta, h menjek egyet az övével és a friss élményeket hasonlítsam össze. Így érted?!
Azt én is kevesellem. Árban jó, csak a papír nem lenne rossz rá...
te pro-ban vagy amatőrben indulsz?
PicsábaT tök jó vidik! Ma ki akartam menni mocizni, de előtte lemostam a kocsit és ahogy mostam ráfagyott a lé Fasza! Így nem mentem. Te meg nyomatod a zsírnál zsírabb videokat és a képeket hogy hol voltál ma . Faszom a hidegbe be már!
ne linkelj mar annyi videót mert belebolondulok h most nem tudok motorozni
ezek a videók úgy felturboznak hogy aludni sem tudok
na mi az mki Béláékat nézi

ez a másik Dévai vidi sem rossz. 3.30-nál azt mondja a mi kátai Peti-nk very nice race, jahh. meg is nyerte.

http://youtu.be/fUKWhTNJVps
kánaán ... na majd 1szer én is eljutok ien helyre
zsír a vidi...