Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bárcsak én is ott csaphatnám
sok píínz lehet benne
sztem 2003 óta sokat javult a minöségük lehet ti még nem a KTM-HUSABERG korszakból való motorokat szereztétek be
kicsit szép ez a gép...
Üdv az Uraknak!
Látom Husaberges téma van,egy pár szó...
Nekem volt egy fe 501-em(2000 évj),kb 8 hónapot volt meg,abból 5- öt árultam,kb.2-t szereltem(és nem én vagyok a béna),és kb 10-szer voltam vele motorozni,abból 3-szor értem haza...
Egy határ fos!(szép szavakkal illettem)
Ezenkívül volt még 3 a brigádban,mindenki eladta a vásárlás után max egy évvel úgy,hogy az egyik srác vadi újan vette,3 szor vitte vissza javítattni,mert újkorától szar volt,ráunt egy cseppet,ahogy én is.
Szóval aki azt mondja,hogy a husaberg jó motor,az vagy nem mond igazat,vagy egy métert nem megy vele,csak nézegeti és polírozza otthon...
Ez az én véleményem és tapasztalatom...
(senkit nem akartam ezzel bántani)
Szerintem..
Ha Husaberget vennék leginkább újjonan hogy tudjam a használat eredetét. Ha megveszek egy sokéves, sokgazdás esetleg spórolós leszart vasat akkor mindenre fel kell készülni főleg pénztárcailag. Sajnos nagyon sokan vannak annak a tudatában hogy gáz nyélen száz évig egyfolytában. Aztán ha gond van akkor minimálba oldják meg hátul a sufniban. Innentől kezdve meg van pecsételve a vas sorsa. Aztán amikor TE megveszed Professzorként kell porcról-porcra ellátni a sebesüléseit és rehabilitálni. De ez nagyon idő és pénz kérdése ami ugye ebben a recepciós világban eléggé kevés.
UFF én beszéltem...
jöjjön csak
most mindenki fellélegezhet
na ezt rendesen benéztem az a 700 tulajdonképpen 300 bocsánááát de azé feltöltöm akit érdekel
na vájá ujságban van fellököm pár perc
keresd csak...tuti ott van az vhol..érdekel engem is!
új motor már szerelni akarsz.nemáár
azaz igazság h rég olvastam én már azt a cikket
a többi csak alkatrésznek kell
azt nem mondtam h nem lett uton utnfélen ezaz cserélve majd fellököm a cikket, én a dugatyura, hengerre gondoltam bocs
de sokat akarsz....1 ien 1 oan és kész
mind az enyém lenne
A 700 üó pedig azért tényleg erős. Ott már majdnem kétszer leszakad egy szelep, eltörik egy szeleprugó, kipurcan a hajtókar, és berág egy himbagörgő.... Akár EXC-ben is.
ez feletébb különös
jó is, meg nem is
így szép az élet apukáám