Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500ér vettem ma 1 nofear pólót...kva jó.kis turis cucc
mindezt értjük, én a 300as évjáratára vagyok kiváncsi drága tesvírem 2010-11?
ezt a proffot hagyjátok....Tomi jobban teccik...
professzor úr képben van
két motorom van egy 530(amit árulok éppen),meg a 300
hanyas is
Tapasztalatom nem sok van a 300-ról,egy cimborámnak volt(Ronis vette meg),nagyon megtetszett,vettem én is egyet.Bár nem tudom mennyit tudom használni a fisfiam meg a meló mellett,de ha érdekel kb fél év múlva megírom
Egyébként sokan dícsérik,nagyon jó kis gép...
az előbb is jó volt én értettem félre a szitut
óó te ne gondolkodj ennyi mer nem megy
micsoda 2X300asodvan Mirko?
buksiii! Így már jó?
na bazzeg azt hittem a cikre gondolsz bocs
megörjjjíítel te fiúú fos a netem állandoan erroral jön nekem az a szar kepfeltoltes.hu
tett fel képet nem rég....
ez természetes
mondjuk mind1 az is pínzbe lett volna jo hogy KTmes lettél újra neked mien a 300as hanyas évjárat mik a tapasztalatok?
ha új mocit vesznek ne ezzel kelljen már foglalkozniuk
nem gyárit, valami jobbat ráfabrikálni, tudod van itt sok okos ember bíztos hozzátudtak volna nyulni
de mit?
a gyári gyújtást,vagy vettem volna gyári dellortó karbit rá,vagy egy zsír új hátsó telót?Mennyit kellett volna ráköltenem 500 ezret hogy jó legyen?
hát lehet h jobb minöségü alkatrészekkel kellett volna helyetesíteni az adott alkatrészeket (szóismétlés )
Az enyém motorikusan jó volt,de ezen kívül:gyújtás(alaplap,trafó-amal sem),karburátor(fain dellorto),hátsó teló(vagy rossz ember csinálta,nemtudom,használhatatlan volt,örökké fosta az olajat) ezek folyamatosan,akkor volt,hogy megelőzött az első lánckerék,szopós terepen folyamatosan beffulladt-na ekkor ugráltam rajta páros lábbal!és tudatosult bennem,hogy vagy felgyújtom,vagy eladom... És amikor mindent jónak gondolsz,előről kezdődik minden...(és ezt több szerelő is mondta,igazuk volt)
Az 550-eseknek motorbajuk volt-a főtengelyben a motorolaj furata telement fémreszelékkel többször,örökké megállt,a vezérműláncok szakadtak,és a legszebb,hogy annak a srácnak aki újan vette az olajpumpa szarul volt felrakva gyárilag,azért szopott,szóval egy a lényeg:azóta mindenki KTM-et vett,és soha senkinek semmi baja,mindenki boldog.(azt nem mondom,hogy a kopó alkatrészeket nem cseréljük,de ezen kívül szinte semmi hiba)
fos a netem itthon, majd jövö héten feltöltöm akkor már debrecenben leszek, itt megörülök egyszer jo egyszer nem a köcsög szolgáltato meg már vagy 2éve nem küld munkást fax kivan
és tulajdonképpen mien próblémák voltak? gondolom motorikus, na de mien?
hát ez szomorú kedves barátom, dee nem akarok vítázni amíg nem volt ilyen motríím
2004-es volt többségük fe 550,az enyém volt öregebb.
Egy dolog viszont biztos:Amikor működnek nagyon jók,élvezetes a motorozás utcán-terepen egyaránt,csak az nem biztos,hogy lábon mész vele haza.(én konkrétan vontatókötél nélkül nem indultam motorozni)