Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés,köszi.majd kimatekolom mi az a beállítás ami a legjobban fekszik nekem...
egyébként milyen a KTM?gondolom nem bántad meg?
ja és levegő 1-vagy ,annak a környéke picit.
szerintem a tű cserés, valamelyik N1 -es tűre, ez az sx-é, igy alapon lent is jobban lép, a fuvoka meg olyan 170-es vagy a felett picivel.
alapjárati maradhat 40-42-es.

amugy a gasgas-ban 180-as fuvoka volt, lehet majd pályán nyelezősben beprobálom én is .
7 órával vettem(mondhatnám új volt),131 van most benne,csak endúróztam vele...
Mennyi óra van 530-ban?
egyébként a régi tulaja szerint mehetett volna jobban is...mit cseréltél benne,hogy jobb lett?
a könyv alapján oké,de Z mondta,hogy van neki valami szuper tuning beállítása,kíváncsi lennék arra is...
Köszi,remélem nyomulunk együtt...jövő hét végén nem tudom milyen idő lesz,csak ki kéne próbálni mit tud a masina...
így szép ez a motor,hogy nézne ki fekete tankkal?
oké...igazodok hozzád jüvő héten -től akármikor
amugy a karbit simán be tudjátok karburálni a könyv alapján, nem nagy téma,.

enyém pl, elég jol alá volt karburálva, de most jobb szerintem.
gratula hozzá.. szép moci jo lenne nekem is egy olyan átlátszo nagy tank..

nem cserélűnk tankot, ebben már bent van a tudás, adok benzint is bele,
Vagy ha úgy a"másik"-akkor a régi motorkád tulajáé...
az enyém,nagynehezen rábeszéltek...
Az 530-at árulom,ez megmarad.kipróbálom a 2 t-t.Egy párszom mentem a mostani motoroddal-ezt asszem mondtam is-és megtetszett...
fizetéskor megadom...
hát pont semmivel...
kijé a másik?
oké,legközelebb rendezem.... nem vagyok feledékeny...
nekem adsz egy ötvenest, és rendben van.
mirko, ne szopassatok már rögtön kettő..
oké.ha a karbis dolgot nem felejtenéd el,és átküldenéd mail-ben azt megköszönném....és előre köszi,mivel fogok tartozni?
igen arra mondtam ..
na ja az egyes kép 2010-es ilyenünk két éve nincs...jól van hazudok de ez már nálunk kiment ....a többin a 2011-es -ek vannak...de pl.a kettes kép six days kiadása 10 esnek ..a következő kettő meg a normál exc 300 2010....és azért gondolunk ezekre úgy mint régiekre mert mi tavaly ősztől már az utolsó képen levőt nyúzzuk...amiben már a totál áttervezett blokk van 6 sebességgel új henger meg pár apró trükkös fejlesztmény amitől nagyonmás mit elődeik...ez a blokk lesz 12-es exc300 ba...
ez olyan széria hogy nem is lehet akárkiknek...meg limitált ..asszem 250 db környéke..
de volt ebből is pár...
amúgy ilyen újba volt/ van 300 exc factory kiadás de az is kispéldányba és mennek vele versenyen..sajna nincs képem róla...
mondtan=mondtad
aha ,értem...
akkor a 4.esre mondtan azt az árat,a "legújabb" 5-ös képen lévő gondolom drágább is...(egyébként lett volna a legújabból is?)
Ez a baj,hogy pontosan nem tudom mit beszéltetek...
...de a legérdekesebb,hogy ő akart motort,engem csak belevitt a rosszba ,könnyen befolyásolható vagyok
Hát ja,Czuni nálatok megy majd?
Kernernek örülök,nagyon jó arc,tudja mi a tisztelet.