Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 2db a garázsban... ha gondolod gyere próbáld ki...

am nem tom amiket nézegettem teszteket iesmit azt mondják elég jók.... végü lis vmi KTM vagy miféle cuccos
Sajnos nem jobbak, mióta KTM gyárban készülnek. Ha 2000-ben ezek is japó gyújtást és karbit kaptak volna a kutya nem vette volna meg az EXC-ket hard endurozni. Én most sem venném meg. 10 kg plusz, 10 Le mínusz......
na de a lényeg ha már így idecsöppentünk kinek mi a véleménye a 2t husákról esetleg valaki próbázta-e már őket
ez így van kedves barátom
elolvasni mindent el lehet....az másik kérdés ki mit von le/ hisz el belőle
én felnyomom azt a tartóscikket majd, nem most, majd, ha úgy gondolom nekem is soknak tűnik , de űk írták nem én
A Husaberg soha nem gyártott 2 T-t. 2010-ben jött ki az első.
2t Husaberg nem most jött ki először? De ez az FC cross gépben lévő 700óra sok naon sztem...
a husa még csak most jött ki a 2t-vel és Ktm az egész cucc szinte szoval régebbi széria nem naon van sztem még csak a versenyzök kaphattak 2t husát, meg pár jóravaló ország is bíztos mind1, de azt én is hallottam h 2003-tól! már jobbak mert átvette a KTM, de azért asz azelőttiek sem rosszak sztem pár apróságot eltekintve sokan a berugásával vannak bajban a régieknél, de sztem jó motríííjk
A régebbi széria Husa 250/300 2/4 ütem egy igazi betegágy. Akár itt is utána nézhetsz a boncteremben ha jól emléxem. A Husát 2004-től vette át a KTM onnantól jobbak...az évszám nem bizti!
Nem ér savazni ha tévedtem!
olvastam olyan tesztet ahol az fc450-es verziót 700üó-val szették szét, a csávó crossversenyeken meg néva smkénthasználta és alig kopott motorikusan, ha kell felnyomom képekben, azé az már nem rossz, attól függ ki miet fog ki, gondolom te is olyat láttál h megvették használtan aztán pár napon belül halűálrament a csávo ráköltötte az életét mire újra üzembe hozta, megint szarrá ment aztán nagyábol helyre vágta oszt eladta a piiibe, mert sok ilyet hallani, sztem ez csak egyre vezethetö vissza arra h nem foglalkoznak egyesek a motorjukkal, ennyi a véleményem
mit? a husát? félig meddig ktm ne mondj ilyet összetöröd a szívemet mit tudsz ezekről a vasakról, mond
Azt bizony gyorsan felejts el! Ha motorozni is akarsz...
Igen erről nem tudtam..... tegnap este beszéltem a sráccal kerékcsapágy illetve lengővilla felújító kell bele....bocsi azoktól akiknek téves infot mondtam vna...
hát ez szomorú dolog, akkor várok még és majd beruházok egy Husaberg TE 250-re vagy inkább egy 300-ra azaz álomom most
nálam itt volt egy ember megnézni a gasgas-t aki mesélte hogy elment oda a nyirségbe megnézni a haverod motorját, és a végén majdnem pofánvágta őket akkora egy kula szar volt....

én nem tudom konkrétan hogy volt a sztori, de a faszi nagyon ki volt akadva hogy Győrböl elautozott majdnem Záhonyig futoval egy csomo pénzébe kerűlt ráment a napja ,és cserébe talált egy nagy hulladékot aminek logott fűle farka, de a képen szép volt.....

mindenesetre ha tényleg igy volt,( én nem tudom mivel nem voltam ott!) a haverod elöbb-utobb belefut olyan srácokba akik csunyán számon fogják rajta kérni az ilyen átbaszást.

de az nyilván már az ő problémája lesz.................
úgy legyen majd beszélünk, én is iszok a te egészségedre, félévnek vége jővő héten szerdán a haverokkal szétnyítjuk a földet na meek joécakát
nem iszok én..max az egészségedre... na de jó majd nyomunk 1 versenyt vhol....csak tudjam hol van még a váltó a motoron
ne igyál előre a medve bőrére attól h kisebb vagyok nem jelent semmit, fürge vagyok mint az ürge
le...miben is? testi fölényem nem alkalmazom
jó van drprof lenyomlak majd tavasszal
akár az is.....
mi belém is? vágjon belém a menyköö? vagy mi