Sajnos nem jobbak, mióta KTM gyárban készülnek. Ha 2000-ben ezek is japó gyújtást és karbit kaptak volna a kutya nem vette volna meg az EXC-ket hard endurozni. Én most sem venném meg. 10 kg plusz, 10 Le mínusz......
a husa még csak most jött ki a 2t-vel és Ktm az egész cucc szinte szoval régebbi széria nem naon van sztem még csak a versenyzök kaphattak 2t husát, meg pár jóravaló ország is bíztos mind1, de azt én is hallottam h 2003-tól! már jobbak mert átvette a KTM, de azért asz azelőttiek sem rosszak sztem pár apróságot eltekintve sokan a berugásával vannak bajban a régieknél, de sztem jó motríííjk
A régebbi széria Husa 250/300 2/4 ütem egy igazi betegágy. Akár itt is utána nézhetsz a boncteremben ha jól emléxem. A Husát 2004-től vette át a KTM onnantól jobbak...az évszám nem bizti!
Nem ér savazni ha tévedtem!
olvastam olyan tesztet ahol az fc450-es verziót 700üó-val szették szét, a csávó crossversenyeken meg néva smkénthasználta és alig kopott motorikusan, ha kell felnyomom képekben, azé az már nem rossz, attól függ ki miet fog ki, gondolom te is olyat láttál h megvették használtan aztán pár napon belül halűálrament a csávo ráköltötte az életét mire újra üzembe hozta, megint szarrá ment aztán nagyábol helyre vágta oszt eladta a piiibe, mert sok ilyet hallani, sztem ez csak egyre vezethetö vissza arra h nem foglalkoznak egyesek a motorjukkal, ennyi a véleményem
Igen erről nem tudtam..... tegnap este beszéltem a sráccal kerékcsapágy illetve lengővilla felújító kell bele....bocsi azoktól akiknek téves infot mondtam vna...
nálam itt volt egy ember megnézni a gasgas-t aki mesélte hogy elment oda a nyirségbe megnézni a haverod motorját, és a végén majdnem pofánvágta őket akkora egy kula szar volt....
én nem tudom konkrétan hogy volt a sztori, de a faszi nagyon ki volt akadva hogy Győrböl elautozott majdnem Záhonyig futoval egy csomo pénzébe kerűlt ráment a napja ,és cserébe talált egy nagy hulladékot aminek logott fűle farka, de a képen szép volt.....
mindenesetre ha tényleg igy volt,( én nem tudom mivel nem voltam ott!) a haverod elöbb-utobb belefut olyan srácokba akik csunyán számon fogják rajta kérni az ilyen átbaszást.
de az nyilván már az ő problémája lesz.................
am nem tom amiket nézegettem teszteket iesmit azt mondják elég jók.... végü lis vmi KTM vagy miféle cuccos