Zoozee,te melyik szervizben nyomatod?
zweitaktra mit szól a fáma?
2010-es 250excVagy Husky-tapasztalat valakinek?
szintén 2010,szintén 250?wr persze.
Soha nem volt huskym,érdemes lenne átülni rá,vagy maradjon a pds,maradjon az orangefamily?:-)
nekem tök mindegy érted! csak érdeklődtem..mert nekem azt mondta egy tag aki állítólag a havasi jó cimbije hogy kb 25 csak maga a kis alkatrész bele,plussz onnan még az olaj is elfolyik mikor szétszedik...
na majd okosodunk...
csika bácsi! vagy zoozee!
kérdésem felétek intézem!
hátsó gátló alsó állítókája tönkre van menve+ ahogya képen próbálom illusztrálni el van törve a külső anya! a belseje meg se moccan a lapos csavarhúzó letötrte mindkét oladalról a fület,hogy ki lehetett volna csavarni! mi a teendő?! el küldöm bárkinek csak azt mondjátok meg mennyibe kerül az alktrész! mikorra van meg! nem nekem kell hanem egy spanomnak,aki ktm buzi! meg akarja csinálni,de nem tudja mi,mennyi,mennyiért csinálják! csika te is szólj valamit mert itt csak alkatrészt kéne cserélni,ennek mennyi a díja,mikor tudsz szerezni hozzá cuccot?zoozee te mennyiért tudsz cuccot? nekem nem számít hol mennyi,de spannak igen,azért kérdezlek titeket!
vagy ha olaj,gáz nem tudom mi elszökik innen akkor menyi a munkadíj meg minden fasz! biztos értitek ti vagytok a szakik!
köszi
zweitaktra mit szól a fáma?
2010-es 250excVagy Husky-tapasztalat valakinek?
szintén 2010,szintén 250?wr persze.
Soha nem volt huskym,érdemes lenne átülni rá,vagy maradjon a pds,maradjon az orangefamily?:-)