Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na naccerű akkor...nagyszülei itt laknak a mellettünk lévő faluban
szép cél...

mondjuk akik ott mennek azokról 20 éves korukban már kiderült ....juniorba már voltak ennyi idős korban világbajnokok...meg már mindenféle bajnokok...

de azért nyomjad az sose baj...
igaz nem nekem szólt most látom de mind1
őt ismerem, vele már voltam motorozni és még tervbe is van véve, hogy megyünk .
köszönöm az információt ez hasznos volt
mer lehet nincs is ott
itt vagy csika meste had köszönjem meg a tökéletes futóművet valami csodálatos úgy megyek mindenen keresztül mintha ott se lenne
am van Nyír1-i fórumos Jocó525 a neve talán... ő is endurózik tavasszal ,menj vele!
de jó, akkor már mindent tudok .
már érzem h nehéz útam lesz
el kell kezdeni 1szer....mások is így jöttek rá...mondjuk erdőben én sem tudnám..lehet Z-ék igen de én itthon magamban elütyködöm vele általában
mentöherekopter nem kell, az ha már letudsz tekerni egy anyát akko mindet tudsz
készülj csak kitartóan...
hát igen, olyankor jól jön egy kis szerelési gyakorlat , én még egy gumit se tudnék úgy megjavítani, lehet mentőhelikopternek kéne jönnie . na jó azért az túlzás.
na én fejlesztem magam mert én nem akarok sereghajtó lenni, én a WEC-re készülök
13an asszem....de ronisnak van igaza 3-4 esetleg 5 oan ember aki 1 szinten motorozik az a jó....most nekünk hiába mondták,h itt fel lehet menni stb...meg arra mennénk tovább menjünk fel....nem tudtunk
feküdtem 3 órát tóparton de ezt nem lehetett megoldani
sokan támadtátok a helyet vagy 10-15en mi?
van minimális.....defekt is volt.... megoldják általában.
de Patakról indultunk a városból...de nem volt vészes, csöndesen normálisan kell menni és nincs gond 6an mentünk asszem....kint találkoztunk a többiekkel
és ilyenkor visztek még valami plusz cuccot? gondolok ilyesmire, hogy szerszámkészlet, plusz benzin, stb. ott lerohadni elég kellemes dolog lehet .
na majd meglátom még, legyen kéznél a telszám
gondom nem Sárospatakon van ez a hely hanem valami eldugott kis faluban ott Sárospatak közelében
így is volt kaland...de persze nem sok 3an vagytok akkor hipp-hopp szétmegy a benzin költség is...2000-3000ft