Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felső és az alsó felületét védi a lánccsapkodás miatt a lengővillának.
biztos az én tudatlanságom de a lengővillaborítás az milyen?
Láncvezetők gyárilag vannak a motoron, ha a tiédről hiányoznak, tessék venni rá (gyári sem túl drága emlékeim szerint, de ha mégis akkor létezik utángyártott is).
Kormányra kézvédő...keményebb használatra (akár SM akár terep) az alubetétes az ajánlott.

Aztán lehet még fokozni tovább is: kartervédő, hűtővédő, féktárcsavédők, lengővillaborítás, első teló aljára védő, deknikre védők stb.
Szia! Ha nem veszi fel, akkor külföldön lehet épp. Nekem acél van, még nem tudom pontosan mekkora, tegnap este pont elvittek egyet. Nemsokára megnézem! Üdv; Zoli
Hello!
Tudnátok nekem mondani olyan "védő felszereléseket" amiket érdemes felrakni egy enduro motorra?
Gondolok itt olyanra mint a hátsó villa védő vagy mi (ilyen gumiszerű anyag és a lánc azt koptatja nem pedig a villát)
Ilyesmi dolgok, vagy a kormányon lévő dolgokat mivel tudnám megvédeni hogy ne törjenek le.

KTM 450 exc-ről lenne szó!
Ja,a srácot hívogatom,de nem emeli
szokott ilyet csinálni?még benne bízom,hogy van esetleg,mert még nem tudta megnézni
Az ami neked van,arról képet tudsz küldeni?320 lenne a teljes hossza?alu-,acél?
Tökéletes , mail:csalilevi@freemail.hu . Mondj rá egy árat is .
Igen, olyan. Ha küldesz mail címet, küldök képet róla...
Azért írtam ide , mert hogy ktm - es fórum , és nekem az a fajta munkahenger kellene ami az exc- en van (dekompresszor karos), ha a tied ilyen , kell azonnal!
Szevasztok Srácok!
Keresek jó állapotú, kevés kilométeres, papíros 2007-es KTM 450 EXC Factory-t saját részre! Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t! Köszi.
E-mail: smiley0225@freemail.hu
Nem tudok sajnos. Megnézem a sztendert, de nekem szerintem akkor rövidebb van.
Véletlenül nem tudsz valakit,akit érdekelne
1 db Suzuki GSX-550E?-egyik haverom hajtja,csak most
kikészítettem,aztán el kellene cserélni valami 4T-re.
-ha erre is tudsz megoldást,KIIIIIRÁLY vagy!
hali
úgy volt,hogy még az este visszahív,de nem hívott
a teljes hossza elvileg 377mm.
talp kb.1-1,5cm
szár kb.30cm
felfogatás kb 5,5-6,5cm-ha minden igaz?!
miért?találtál valamit?
a felfogató bakot már kaptam,csak még hegeszteni kell,
rugót,gumit legfeljebb veszek újat,ha nem lesz
hali
szid!

Nekem van egy felső Magura kuplungom, használt. Ha kell, olcsón megszámítom...
Szia! Na van neki? 320-as kell?
Szia! Neki van: krosszmotorok.hu
Hali,
a sportmotoron hirdetnek 2őt ha jól emléxem..
Szertnék venni Magura vagy Brembo felső kuplung munkahengert. Ha valaki tud , írjon ide. Köszi
A kapcsolólörmöket kéne átvizsgálni és az ablakokat a fogaskerekeken. Főleg azoknál a fogaskerékpároknál, amelyiket dobálja...Fogszám alapján be tudod azonosítani őket, a gyakorlottabbak ránézésre is az átmérőkből...
VÉletlenül ráakadtam egy oldalra ahol le van írva meg fényképezve hogyan kell a kuplung alatti csapágyat hengergörgősre cserélni a blokk széthúzása nélkül!

link

Hátha valakinek jól jön, régebben keresték itt egy páran
palcsee szétszedtem a váltót. a jobb oldali gömbölyűre van kopva , azt kell cserélni? vagy mit nézzek még meg?
elado a képen láthato KTM EXC 2008-tol hátso rendszám tarto indexekel,rendszám világitásal, első indexek, két db gyári tűkör, soha nem volt motoron egyik sem,teljesen ujak, egyben elado 12 000.ft.
20 /387-7107
KÉRDÉS:

LC4 tömítés készlet.

a 600as é kb 13 ezer forint. a 620-é 19 ezer (demég kiegyenlítő tengely nélküli ) DE MIÉRT amikor ugyan az csak az egyiknél a henger átmérője más. hogyvan ez: