Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Vettem egy kuplung kart, de sajnos nem néztem meg előtte milyen van most a gépen. A képen is látszik, hogy amit vettem arról hiányzik a rugónak a fészke. Kérdésem az lenne, hogy az a rugó mi célt szolgál, összerakhatom, az újjal?

Köszi előre is!
danikám megjött csomag ...köszönöm majd szólj mit iszik a mama
legalább ért hozzá, na meg jobban fordul a villaszög miatt vagy nem
Hát igen.
Erre én is gondoltam.
46 éves a tulaj és azt mondta járt vele enduró versenyekre és cross pályára is.
2 szer cserélt vezérműlánc feszítőt és átalakította manuálisra az állítását
Nyáron cserélt vez.láncot.
Hali.
Köszi.
Örülök hogy hallok felőled.
ÜDV.
De miért raknak egy enduróba cross futóművet?Gondolom mert pályán mentek vele
jó vételnek tűnik
Hali.
Lenne 1 kérdésem hozzátok.
Szemezek nagyon 1 KTM EXC-R 530-as géppel.
Esetleg valaki tud róla valamit?
5000km 134üzemóra.
Előre is köszi.
üdv Dávid.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_530_exc-r-4252683
Sziasztok!

Tudja valaki hol lehet 250 exc-hez oldalsztendert venni? Inkább használt érdekelne, mert úgy hallottam az újnak elég borsos az ára.
Amúgy meg megsúgom,mindenkinek egyszer kell a negatív rugóútat beállítani adott emberhez-motorhoz,azt azt többet nem kell piszkálni.Ha nem megfelelő stb akkó csak rugócsere.Hülyeség azt feszítgetni,minden negatív irányba változik meg.Max annak pozitív, akinek el volt baszva azt véletlen sikerült belőnie.
Jaa,vagy úgy Nem nagyon olvasok vissza,nincs rá jidőőő Muzsikus

nem nem... amire te gondolsz csika az a crossba igaz ott is a frissebbekbe amiket írtál kb..onnantól ..

viszont neki lehet sima a teló a szupermotyeszba...csak ez az új csingilingi sapka van rajta..ami a powerrpartsba kiváltja a régi kettes képen lévő már nem annyira élvezhető varázsfaktori kupakot....csak nem emlékszem hol a fotó..de lesz ...ronisról is lett tegnap mikor gitárhero csak nem figyelsz....

a sima telót viszont lehet rugóelőfeszíteni ha a második képen lévő csavar van rajta ...csak a cartridge-osat nem ...

de összességében igazad van mert rendes helyen azzal járnak..
azé nem buzulunk mi se ezzel a tekergetéssel...sőt igazából írtam képbe se vagyunk....

képet pótolom addig itt van bálintbácsi amin átsiklottál...
Szevasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni!
Motorvásárlás elött állok, KTM 640 Lc4 -est nézegettem ( 2002 évjárat körül) csak a fórumokon meg egyéb helyeken kevés infó van róla. Esetleg tudnátok pár infót irni: begbízhatóság, teljesítmény,alkatrész ellátás, saját tapasztalat vagy mit érdemes nagyon megnézni vásárláskor.

Előre is kösz!
2008-2009-2010 nem állítható csak belül,rugócsere vagy alátétezés. Aki mást mond hazudik vagy nem ért hozzá,vagy nem olyan évjáratú a telója A felső kamra sapkáját hiába tekergetitek max az olaj jön ki
Hogy ez eddig nem jutott eszembe.
netről
Köszi!
És honnan tölthető le 450 exc pdf robbantott rajz?
tetején........dobozán....
neem ..a 100 as van alul..
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy: Egy KTM SX 250-esbe való Wösner dugattyún hol találhatom meg a jelölést hogy milyen méretű?

A-B-C vagy D-s dugattyú?
Várom válaszotokat,és boldog ünnepeket mindenkinek..;)
Azért ha lehet pillantsd meg a tiédet is,hátha azis igy van.
szia biztos szétszedte és elcserélte a felsővel
Helló Zéé! Nézd csak ezt a képet,olajcsavar az önindítónál.
Most mi van ?
akkor azt a részt(képen a 4.számú) össze lehet házasítani a 4 5 6 7-esekkel....eleje nem ugyanaz ..az a gumis cucc
olyanom nekem is csak törött van...
eccer frontálba ütköztam egy motorral. ill az elsőkerekek egymás mellé mentek de összeugrottunk a másik sofőrrel és ahogy a két motor közé szorult a lábam a sarkammal szétrúgtam az egész szart ott....
persze az meg a másik blokkja a lábamat 7 helyen eltörte...