Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!csinálunk egy motort annak telibe verte a lánc és széttörött az egész alja!tehát az kéne!sztem 2004esé már jo rá a motor 2006os utániakba már nem vagyok biztos4!
mondjuk ilyen használat mellett nem sok baj érheti
kár érte, hogy hetes
jajj de szeretnék ilyet henteregni
pályára kell ledrótozni mindent mert a szabály az szabály.....
jajj múltkor láttam ilyen pályakészletet faktoris marháknak ...és vagy 300 euro volt ...

mi meg átfurkáljuk csavar sarkait hivatalos KTM dróttal lekötjük.... feldobjuk rá a túlfolyódobozkát olcsóbb szilikoncsővel és csacsiszép és jó is...és benne van vagy egy-két ezresbe...
és örömmel esel el vele mert olcsó
vagy hagyta már el a kupakot
neki meg lehet szortak már be "jobarátok" kis homokot a blokkba, azért védte le ennyire..
ennek rendesen agyára ment a környezetvédelem...
Pimp my BIKE
a régi a második képen tekerhető...az sima ügy..az a six days meg a factory telója...meg gondolom supermotyó
az első képen is hatlapfejjel ki tudod venni a tetejéből a dugót.. körmöskulcsal tudod/tudnád? tekerni a belsejét a dugónak ezzel állítva az előfeszítést ...ha tudod akkor az is olyan ..de ugyanilyen a dugó az álca telón is...innen a képről nem is tudnám megmondani...de könnyen elképzelhető

amiért nem ismerjük meg messziről, hogy nem ilyet használnak nagyon a komolyabb helyeken.. a versenyző majdnem úgy van kis túlzással , hogy reggel szarik megmérik és már veszi is elő a fürdőszobaszekrényből a rugóit..
de ez cross ....
még enduróba eltekergetik otthon ..vagy a supermotónál lehet finomítani vele de a crossba mással kínlódnak ..
én csak arra lettem volna kíváncsi amit látsz te is a két képen,,,Mindkettő smr teló teteje ,,Az első kép a 2010-eséé a második 2010-elötti.. visszamenőleg ,ha jól tudom 2007 -2009 ig az összes SMR állítható
ha ennyire nagyon jó akkor már nem is kell
van is képem valamelyik nagymenő gépéről közelről és ha csak a teló végét látod nem mondod meg hogy ktm...előkeresem...
sőt megnézem új wp service cd mik vannak ...
de mi még kispályásak vagyunk de már olyanok a motorjaink nekünk is hogy az sincs boltba...aztán hol vagyunk a gyári királyoktól...két évjárattal előttünk motoroznak minimum...
de van ilyen amit bedobtál képet, hogy ilyen körmöskulcssal elforgatható a bele...és ugyanígy néz ki a swima is a design miatt...csak ott vastagabb a perem és mintha hajszállal nagyobb lenne az árok .....
de az egyenlőre factory-n vagy six days-en fog előkerülni...
a rendes faktorykon persze minden van ilyen superman-eknek ....ott már a depóból is lehet menet közben talán állítani mindent de boltba olyan sose lesz ...
csak azért mert néztem 2010-es SMR -t és eggyiken sem volt rajta a rugó előfeszítő állító csavar..csak ami öregebb
hát nem mindegyiken...
mindjárt keresek képet
zoozee az új 2010-es WP ken már nem állítható a rugó előfeszítés
ja légszűrőház...jut eszembe neked melyik része kéne ...?
cbr -ert max. velem cserélhecc...
de nekem marad ktm -...
én eccer hasonlóképp jártam és inkább felszerelkeztem pár motorrral..a biztonság kedvéért
van nagyon jó sxc 400
a légszűrőháznál ne körüli legyen mert nem egyformák teljesen ott a cuccok... nézd meg pont melyik kell...bár van olyan ami passzol...