Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkó ájjá neki gyártani
24200 huf
88 €
nézd meg az árát és a felénél egy kicsit kevesebbért oda adom
én is alubol terveztem! csak nem tudom itthon hegeszteni és sok a szerkesztés vele hogy elférjen minden!
kivágtam papír bol, aztán vas bol,feltettem rá a tank..ujbol le a tank..
merevítőket betervezni hogy tartson a menetes szár is meg a cső is...
másik oldalt meg ott a ventilátor az meg azért volt más...szóval egy egész napom ráment de ezt most tudnám szépíteni de nem igazán zavar inkább örülök hogy véd mert volt alkalom hogy egy szikla volt a környéken de én pont arra dobtam rá a motort és pont a hűtő kapott!
Holnap reggel tudom megmondani...
ez a srác nem akar,de nagyban enduroznak,
jah és azt mondta,hogy kezdenek romániában is besokallni a vadászok a motorosokra! ezt ő észlelte,hogy idén már 2x volt afférja velük,ezelőtt pedig semmi nem volt.... (jah és az orv féle vadászok...)

te meg tudnád mondani hogy 2006os power megeggyezik-e a 2007esével? ott van neked mindkét henger,ha belenézel látsz valami eltérést? és a hengerfej?az paszol-e? thx
Ilyen kartervédőm van még 2 darab, ha valakit érdekel...
Alut szeretnék.De mit kérnél a mííanyagér?
gondoltam már rá...

amugy a hűtővédöt ugy kell megcsinálni ahogy makeee mutatta, annyi kűlönbséggel hogy a szélső anyag alu huzott derékszög anyagbol legyen igy maga a derékszőg is iszonyat nagyot tart...

alu kartervédőt bárki tud csinálni , a 2t rezovédős már bonyolultabb dolog mert ott rá kell hegeszteni 2 db anyát a vázra, ha nincs felfelé támasztva akkor lofaszt sem ér...
jahh és nem lehet bili alubol, az AL-MG4- es anyag 6-os vastagságban egy tábla 1méter*1,5 méter 40 ezer pénz..,plussz hegesztés stb. plussz mire kiszabod összerakod 1 napos munka,

de ha valakinek azt mondanám 30 ezer egy ilyen kartervédő dobna egy hátast, pedig annak több mint a fele csak az anyag költség.
alut akarsz?..vagy megteszi a gyári műanyag?..mert egy lóg a szögön a nagyobbik fajta
tőlem kaphatsz egyet csak úgy egy komplettet!..ha neked kell
Kartervédő az engem is érdekel. A régi egy kicsit megfáradt.
Én annyira titkos vagyok,hogy még én saját magam se tudok magamról! Mondjuk az hogy nem tudok magamról,8-10 sör után gyakran előfordul!
Alusátor lába az van
Ja jól mondja jimmy!
Csinálhatnál ilyen powerronis cuccokat ha már ennyire nagy penge vagy!Hűtővédő,kartervédő stb.. Lehet lenne rá igény!
és te meg nem árulod el senkinek mennyi volt a hűtőúvédő...mert titkosügynök vagy...
6 ezer,de csak mert úri ember vagyok.
Akkor inkább ne mond el. Add össze az 5 ezret amiért elmondanád,meg az ezret amiből meg lehet csinálni,aztán küld el ha kész van!
Ez combosnak látszik De amit maki mókolt az megvalósíthatónak meg picit erősebbnek is látszik!Úgyhogy télen lesz egy kis szerkesztés!Kösz Maki hogy felajánlod segítséged!Zééhez megyek ha fogadja haver szutyok EXC-jét még télen
alaminium sztendere nincs valakinek? occcsssón
Motort nem akarnak venni?
fűzfa vesszőböl.
Fontok száraz fűből
én lyukmentes hűtőt