Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 ezer ,azt má nincs is
a lényege az a sok cső ami megakadályozza hogy össze nyomódjon a hűtő!...a vázon van egy vas rögzítve gumibakokon,ahhoz van a menetes szár hegesztve,arra van a megfelelő hosszra leszabva az alu cső!..az a távtartó. össze van szorítva kontra anyákkal és tökéletesen elfér a műanyagok mögött!
ja és az alu csövek szinte elhajlíthatatlanok ha nem találsz ilyet jó a sí bot is..vagy ha erre motoroztok adok szívesen.
ezt meg lehet csinálni ezer ft-bol, de ugyse mondom el hogy hogyan....

najo 5 ezerért elmondom.
első+hátsó fékrendszert pedállal,konzolokkal+kormány 70ezer
neki még így is megérte,hogy eljött Kolozsvárról...
na ez a fasza ..és ugyan annyi mint a szar
Most hűtővédő keretet akarsz, vagy lamella védő rácsot?
Hurrá...felszívott pár alkatrészt...ez kemény...
Na muta meg
Amikor beszéltünk, aznap 18.00-kor...
Akkor nem kell
Maki képeit elmentem és összedobok én is egy olyasfélét
mindjárt megkeresem faszát ugyanennyiért ..beszarsz ..na az a powerpartsos
na erről beszéltünk makival..ez az de nem sokat ér viszont kormányozni nem tudsz tőle rendesen...20 ezer körül...
Ilyen powerpartszos cucc sima rács asszem fekete na ilyen e!
szewa....te mi lett a magyar postával ? ..ma délelőtt 10 :30 kor itt volt a cumó ..mikor adtad fel ?
én szemezek vele... és a hengerrel is! pénz is meg lett ma rá!
román bácsi felszívott pár alkatrészt...
ja ... csak a vasrács miatt nem tudtam mire gondol mert az egy csőkeret....sőt a belső oldala lapos vas de inkább lemez

az olyan 20 ezer ft kb..
de láttam itta neten utángyártottat 8-9 ezerért .....

de ami tuti az az alu cucc könnyű és erős... csak most nincs nálunk asszem 80 euro de az fasza ..
dezsinek az van a mociján és fordul tőle a kormány...
Örülök, ha tetszik... Már csak a mellényt kéne elpattintani valakinek....
szia!
arra a vasra gondol amit eladtál..és el is görbült az első esésnél
szia makeeee
ja melyik vasrács ? nincs is olyan
itt a minta ez atom biztos..amire te gondolsz az csak egy hajlított cső amitöl keveset fordul a kormány,,és pont semmit nem ér..
jaja... jó ez enduróznyi
írtam gg-ba
Fasza az a dzseki örülhetsz Zéé látom összeveszel te is minden limlomot Multkor matrica most meg dzseki Meg tudnád nézni mennyi nálatok a hűtővédő?Tudod az a vasrács nem a műanyag!Meg hogy mennyire strapabíró?!Lehet én csinálok rá majd ha nagyon ráérek atombiztosat