a lényege az a sok cső ami megakadályozza hogy össze nyomódjon a hűtő!...a vázon van egy vas rögzítve gumibakokon,ahhoz van a menetes szár hegesztve,arra van a megfelelő hosszra leszabva az alu cső!..az a távtartó. össze van szorítva kontra anyákkal és tökéletesen elfér a műanyagok mögött!
ja és az alu csövek szinte elhajlíthatatlanok ha nem találsz ilyet jó a sí bot is..vagy ha erre motoroztok adok szívesen.
ja ... csak a vasrács miatt nem tudtam mire gondol mert az egy csőkeret....sőt a belső oldala lapos vas de inkább lemez
az olyan 20 ezer ft kb..
de láttam itta neten utángyártottat 8-9 ezerért .....
de ami tuti az az alu cucc könnyű és erős... csak most nincs nálunk asszem 80 euro de az fasza ..
dezsinek az van a mociján és fordul tőle a kormány...
Fasza az a dzseki örülhetsz Zéé látom összeveszel te is minden limlomot Multkor matrica most meg dzseki Meg tudnád nézni mennyi nálatok a hűtővédő?Tudod az a vasrács nem a műanyag!Meg hogy mennyire strapabíró?!Lehet én csinálok rá majd ha nagyon ráérek atombiztosat
ja és az alu csövek szinte elhajlíthatatlanok ha nem találsz ilyet jó a sí bot is..vagy ha erre motoroztok adok szívesen.
najo 5 ezerért elmondom.
neki még így is megérte,hogy eljött Kolozsvárról...
Maki képeit elmentem és összedobok én is egy olyasfélét
román bácsi felszívott pár alkatrészt...
az olyan 20 ezer ft kb..
de láttam itta neten utángyártottat 8-9 ezerért .....
de ami tuti az az alu cucc könnyű és erős... csak most nincs nálunk asszem 80 euro de az fasza ..
dezsinek az van a mociján és fordul tőle a kormány...
arra a vasra gondol amit eladtál..és el is görbült az első esésnél