Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
hallottam hogy most újítottad fel a motorod,megkérdezhetem milyen hajtókart raktál bele?..és hol vetted?..talán árat is írhatnál ha nem titkos
háát ezek ebben a műfajban elég fáradtnak tűnnek...
értem, köszi szépen a válaszod
figyu bátyja! nem akarlak lebeszélni semmiről,vagy épp rábeszélni! Ha utcára akarsz menni,akkor a legalkalmasabb az lc4! Sokat tanakodtam az elején hogy megvegyem a gépet avagy sem,mert nem sok jót hallottam róla! Most már tudom hogy nem volt rossz vétel! Ha a gép nem jár folyton 1 keréken és szervizbe van hordva akkor amikor kell,akkor megmerem kockáztatni hogy a 25-30e km-t is bele lehet hajtani ,és a blokkhoz még hozzá se kellet nyúlni! Nekem exc azért kéne,mert terepezni és sm-ezni is akarok,az enyém meg már ahhoz nehéz lenne,meg nagyon patent állapotban van ahhoz hogy ki vigyem terepre. Városba,szerpentines utakon viszont első,ellenfél nélkül! Ha esetleg érdekel az enyém,vagy tudod vkinek ajánlani akkor annak örülni fogok,mert már kinéztem az újabb áldozatot ami egy exc lesz,mivel felénk több az enduros...
Bele kostólsz az endurozásba ? vagy esetleg egy kis SM is lenne az EXC-vel? nekem most egy exc 200as van, jó meg minden, csak sajnos felénk kevés az endúrós , inkább a supermoto megy, ezért szeretnék venni majd egy lc4-et, bár nem tudom mennyire lenne jó városban, túrázgatni, sokan mondják, hogy nehéz nagyon, persze mihez képest, meg kinek mennyire nehéz, semmi bajom a mostanival csak a 450es endurokkal meg sm-ekkel , amik tulajdonképpen endurók csak sm gumikkal, nehéz felvenni a versenyt, bár nem sm szett van rajta, mert azzal lehetne még javítani végre meg más áttétellel, de szerintem akkor sem olyan, mint egy vérbeli sm, viszont a terep része is nagyon vonz, meg jó is volt motorozgatni erdőben, itt-ott, ezért nem tudom, hogy most exc 450-525 legyen ( írták többen h a fent leírtakat meg az nem bírná, üó. miatt, viszont azzal lehetne terepezni is meg sm is)
Ha van bármi tanácsod, tapasztalatod, szívesen fogadom!
Üdv: Viktor
kicsit még feljebb
450 avagy 525 exc
Tud valaki erről valamit?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450_sixdays-42
14945
Az meg lemaradt ! 5500/db.ja!
köszi
Én 6800 ért vettem 50 fogasat a Motoroázisban.
Üdv
Mennyibe kerülnek a gumik?
Üdv,
menyibe fáj egy 52 fogas ktm hátsó fogaskerék?
Üdv Urak! Valakinek valamelyik? 1-2kép:MITAS C16 CROSS REAR 110/100R18. 2-3 kép: MICHELIN CROSS AC10 100/100R18. 4-5 kép:MEFO SPORT MFC-16 130/80 R18. Van még gumi R18méretbe!
Kapartunk ma mink is a bakonyba. Tőlünk is kihullott egy kolléga. Nem bírta a nyomást,pedig akkor még nem is mentünk semmi nehéz helyen. Aztán beszopattuk magunkat egy völgybe. Úgy beszorultam két kidőlt fa közé,hogy azon gondolkoztunk honnan szerzünk valami still firíszt.De aztán megoldottuk. De igen jóó vóót! Mondtam is cimborának,mikor harmadszor futottam neki,hogy na kezdődik a mai szopassukszétegymást verseny!
Mikor ér ide hozzám? Mondtam azokat az ócska matricákat szedjétek le róla
Sírósokkal jártok Végezz el egy mentőápoló tanfolyamot
na ez mi? 300XC? beszarok de szép
az enyém cserélhető 250 sxf-re...
én ma is egyedűl hajtottam. a legjobb, sosincs rinya, a sziklás feljáro tetején fél ora űcsörgés mire felérnek, pikk pakk már megyek is tovább,

jahh és sosem vitázok magammal hogy merre nem akarok menni mert magammal egyetértésben keresem a szopást.
mi is gurultunk 1et, nekem a kuplung bowdenem szakatt el, de én is hazajöttem a bájkal.
motoroztunk és csak egy ember került kórházba...egy másik meg öngyilkos lett és hazament...de még utána is voltak balesetek..szóval nagyon jót mentünk....
sokan voltunk rajtnál és bementem egy szelektív szakaszra ....ettől lettek a bajok...
én mentem terepezés haverral vadatetettünk miikor megérkeztünk a haverhoz meg elszakadt a gázbovden de ugyis hazahoztam a gépet
kapirgáltatok ti is. marha szép volt ma is az erdő, ááá imádom az őszi erdőt.
:)
cseréljük pénzre!