Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy tt-vel ment hardendurózni és nem ért haza?
mindenki diszkóba pörög ?
"A TT drága kincs,jó ha van,de jobb ha nincs..."
egy előnye vitathatalan olyan forró a blokkja ,hogy erdőbe nem kell gyufát vinni ...rá lehet gyújtani a berúgókarról...

ne is beszéljünk róla mert agyvérzést kapok ..még újkorában se erre készült ..azóta meg csak romlott..
de ha gondolja a gazdája megnézhetjük hard enduróba..fizetem a költségeket ha működik a dolog...
hardenduro? hát biztos nehéz vele endurozni:D Csodatechnika lég-olajhűtés,biztos ezt venném:D Maradj már és hogy lefikázza a KTM-Berg-et,istenem hol él ez a gyökér.
Tényleg honda90 neked volt már Versenyenduród pl EXC WR CRFX..stb?Ha lenne egy ilyen géped az életbe soha nem kivánkoznál vissza ilyen TT XT meg hasonló gépekre.Hirdetésben olvasom hogy Hardenduro Nem ment az ember még Versenyenduroval.Az a TTkirándulni tökjó azt ennyi.Ja és űljünk vissza mind trabantba mert azt fillérekből javítjuk...
hááát csak hülyeségeket írt
a ktm-ben is az van vagy excel de az is japán
"D.I.D felnik(made in japan)"
Enyém is ha még 200ezret ráköltök 10évig motor lesz Azért hasonlítsd már össze a mai endurókat ezekhez a TT,XT,XR-ekhez!Ezerszer jobbak a mai gépek igaz többe is kerülnek.Ja persze ha 2kilóm lenne motorra akkor se ilyet vennék hanem egy 250-es 2T-t.Ilyen ólommadár nem kéne
de 200eft,meg még még 10évig motor
Ez egy gyökér Hogy mit élt túl haggyad már egy léghűtéses ólommadár.Igénytelen persze mint egy öszvér de miért az LC4-hez meg az SXV-hez hasonlítja?Na meg a 124kiló meg a magnéziumblokk
szerintem vedd meg ezt. még azt se lehet mondani hogy az eladó hülyeségeket irt volna : http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ahogy Palcsee írta, lehetséges , hogy tudok egy fiatalabbat venni, de ez nagyon kérdéses még,ha más nem lesz megveszem ez mellé a másikat!
egy 15órás motortól nem szabadulni akar az ember,gondolhatod
Sssss teee, ne árulkodjál! nem szép dolog
2005-ös évjárat
Mert tud venni fiatalabbat az árából.
Miért adod el az sx-et? Eddig olyan elfogúlt voltál .
évjárat
Sziaztok. KTM Duke2 LC4 hez kellene nekem egy olyan robbantott rajz amin a váltó található. Neten ne keressétek nincs, olyan ember kellene akinek megvan otthon vagy gépen vagy megtudja szerezni, mert olyan helyen dolgozik... PMPMPMPM
még nem voltam ....
Üdv zoozee
Olajügyben tudtál valamit intézni
Én egyszer neki álltam a csizmámat lemosni az akril kádban. Az asszony a konyhakést szorongatta,és teli torokból üvöltözött. Máig sem értem hogy mi volt a gondja!