" Olyan probléma merült fel öcsém ktm-jénél hogy huzom neki és elkezd ledadogni meg ilyen fasszságokat csinál!Vmikor odarántanám neki és lefullad!De ma rászántam magam kifújtam a karbit és utána teljesen faszán működöt!Egyépként még azt is szeretném megkérdezni mitől lehet ez és milyen gyertya kell bele mert tuti nem olyan van benne amilyen kell!És olyanok írjanak csak akik normális választ tudnak adni és nem baszogatnak a galériát törlöm csak előbb kellene egy kis segítség!Egy ktm sx 50-ről lenne szó!4
A pontozás pedig nem érdekel csak egy pár normális emberre lenne szükségem ksözönöm! "
látod " aprilia13 "
enyit kell csinálni. oszt ömlik a segítség vazze..
ktm exc50 hát ilyen sárga:) holnap lekapom és felteszem a profilomra bár még esztétikailag van mit tenni vele:) kicsit törötes pár idom meg az ülés az nagyon gáz
én nem tudom milyen,csak azt olvastam az adatlapján...
van az apróban is valami gép,ktm 85 néven de az se sx 85,exc 85ról meg eddig se hallottam,szal vmi kamu gép,csak narancs az is
azért én megnézném erdőben fák között , mikor villog a napfény befelé, folyamatosan változnak a fényviszonyok, van ahol egész sűrü sötét az erdő, csapkodják az ágak, és a rázkodás is sokkal nagyobb...
egy exc 50 nem is fog sajnos úgy jönni gázra mint egy 125 gyáricross, de ügyesen lehet azzal is! srácok itt helyben a derbikkel elég jól tolják már holtponton gyakorold
látom az elsőkerék nemnagyon fog kopni:)) nemsokat huztál az orrán ahogy láttam nekem sajna ez még nemmegy:( vagy én vagy a moci gyenge:) bár mióta ujítottam ktm-re nemsokat mentem még vele max 50km de grat szép videó
http://www.youtube.com/watch?v...
ez a mai teszt, földút(csak a remegés teszt miatt...) és ez most 4:3 arányban 1280x960-ba 30fps-ben rögzítve! a tegnapi az 1280x720 volt de 60fps! az jobb beállítás! csak az jobban is telíti a memóriát!
eddig ennyi
Akkor inkább elfelejtem a dolgot! :) Sajnos csak kicsit látszik a motorodon a tükör, de valami ilyesmire gondoltam... Most bújom az internetet, hátha találok valahol. Esetleg valaki nem lakik közel KTM kereskedéshez? :)
" Olyan probléma merült fel öcsém ktm-jénél hogy huzom neki és elkezd ledadogni meg ilyen fasszságokat csinál!Vmikor odarántanám neki és lefullad!De ma rászántam magam kifújtam a karbit és utána teljesen faszán működöt!Egyépként még azt is szeretném megkérdezni mitől lehet ez és milyen gyertya kell bele mert tuti nem olyan van benne amilyen kell!És olyanok írjanak csak akik normális választ tudnak adni és nem baszogatnak a galériát törlöm csak előbb kellene egy kis segítség!Egy ktm sx 50-ről lenne szó!4
A pontozás pedig nem érdekel csak egy pár normális emberre lenne szükségem ksözönöm! "
látod " aprilia13 "
enyit kell csinálni. oszt ömlik a segítség vazze..
a tartalom részben innen származik
van az apróban is valami gép,ktm 85 néven de az se sx 85,exc 85ról meg eddig se hallottam,szal vmi kamu gép,csak narancs az is
nekünk is bejött ilyen szempontból a contour hd ...
azért én megnézném erdőben fák között , mikor villog a napfény befelé, folyamatosan változnak a fényviszonyok, van ahol egész sűrü sötét az erdő, csapkodják az ágak, és a rázkodás is sokkal nagyobb...
te milyen az a ktm exc 50 ?
ez a mai teszt, földút(csak a remegés teszt miatt...) és ez most 4:3 arányban 1280x960-ba 30fps-ben rögzítve! a tegnapi az 1280x720 volt de 60fps! az jobb beállítás! csak az jobban is telíti a memóriát!
eddig ennyi