Hidd el, nem bírja. Nekem volt fenn, 100-110 körül olyan szépen befordította a szél, hogy ihaj. Most a régebbi gyári Duke tükör van fenn, és meg sem mozdul....
Köszi a tippet. A robogó-tükörben már megtaláltam, tényleg csak pár ezer forint. Viszont tényleg ennyire nem bírja a strapát a robogó-tükör? Sajnos nincsa a közelben hivatalos KTM kereskedés, interneten pedig még nem találtam eredetit...
7.000 körül van, és bármelyik KTM boltban tudsz venni/rendelni. Van egy replica robogós tükör, ami kísértetiesen hasonlít a DUKE tükörre, de nem érdemes próbálkozni vele, mert sem a rezonanciát, sem a 100 km/h feletti tempót sem szereti...
3:32perc volt eredtileg(388mega),elkezdtem youtubre tölteni, az utolsó 8 percben elment a netem, ezért a movie makerrrel levágtam belőle ezt az 1:29 percet, és elmentettem,De a movie maker csak WMA-t ment el,így lett 65mb, szóval egy jó programmal,ha mpeg1,2,3,4 be mentem akkor jobb lesz itt a sportmotoron, csak azok több megabájtok,
youtubre fel lehet 2GB-ot tenni,vágás nélkül majd teszek oda, ide meg fasza vágott anyagot tolok!
ronis! csak krosszpályán lesz használva!ha lesz árnyék-fény, akkor majd látszódik azona videón is! egyébként,mivel 60fps-ben vesz fel,így sokkal jobban reagál az efféle változásokra, ha csak 30fps-ben venném, akkor rosszabb lenne...
teszt megvolt,tetszik!
amúgy azokat 5 ezerért árultuk újkorukban mostanában.. ...úgy vegyed...
Retro Style
balazs istvan apukaja az
KTM Duke II-eshez keresek tükröt. Nincs valakinek? Vagy valami ismerős, esetleg találkozott már valaki ilyennel interneten?
Köszi: Gábor
lássuk amit tud a contourHD
am mivel fejen van rögzítve az is elnyeli a rumplikat,de majd felteszem a rajttáblára,hátha elhagyom a remegéstől
youtubre fel lehet 2GB-ot tenni,vágás nélkül majd teszek oda, ide meg fasza vágott anyagot tolok!
ronis! csak krosszpályán lesz használva!ha lesz árnyék-fény, akkor majd látszódik azona videón is! egyébként,mivel 60fps-ben vesz fel,így sokkal jobban reagál az efféle változásokra, ha csak 30fps-ben venném, akkor rosszabb lenne...
teszt megvolt,tetszik!